Simona Ionescu / Redactor Șef

Una dintre cele mai râvnite femei din România, umilită de fostul soț. Blonda, sub amenințarea morții în propriul dormitor

Una dintre cele mai râvnite femei din România, umilită de fostul soț. Blonda, sub amenințarea morții în propriul dormitor
Scandalul dintre fosta asistentă TV, Marina Dina, și fostul ei soț ia amploare. După ce aceștia s-au certat în fața școlii, și prin mesaje, în loc să le ofere gemenilor lor o primă zi de școală memorabilă, circul s-a mutat în dormitor.

Marina Dina, una dintre cele mai râvnite femei din România, a fost umilită de fostul soț. În timp ce blonda s-a trezit sub amenintarea morții în propriul dormitor, bărbatul a înscris, fără știința ei, copiii la o școală privată, apoi i-a cerut bani.

Scandalul a escaladat luni, în prima zi de școală, când fosta vedetă de televiziune a decis să facă publice mesajele purtate cu tatăl copiilor. Cei doi au avut o relație de 10 ani, în timpul căreia au venit pe lume cei doi copii ai lor gemeni, un fiu și o fiică. Bărbatul i-a reproșat Marinei Dina, printre altele, faptul că nu i-a dat bani pentru a pregăti copiii de prima zi de școală. Aceasta a explicat cum s-a ajuns aici.

Marina Dina, sub amenințarea morții în propriul dormitor

Cu o zi înainte de prima zi de școală, Marina Dina a aflat că, fără știința sa, copiii ei au fost înscriși la o școală privată. Ea explică cum a fost posibil acest lucru: în ultimele două săptămâni, copiii au locuit la tatăl lor, în urma unui incident care s-a petrecut în casa fostei asistente de televiziune. Tavanul dormitorului Marinei Dina s-a depreciat și s-a desprins, căzând peste ei. Aceasta a postat imaginile pe Instagram și a explicat faptul că incidentul traumatizant s-a întâmplat în prezența copiilor.

Drept urmare, pentru că locuința sa a trebuit reabilitată urgent, pentru a înlătura pericolul, copiii au fost trimiși la tatăl lor, ca să fie în siguranță. Din păcate, mai dezvăluie Marina Dina, șantierul a durat mai mult decât a estimat inițial, astfel că gemenii au locuit în ultimele două săptămâni la tată. Confom blondei, copiii locuiesc în egală măsură la amândoi, domiciliul lor nefiind stabilit exclusiv la unul dintre părinți.

Cine este Marina Dina

Marina Dina era o apariție frecventă pe micile ecrane, mai ales pe vremea când avea rolul de asistentă a lui Mihai Morar, în emisiunea „Răi, da buni!”. Era una dintre cele mai cunoscute dive de la noi, iar frumusețea, pe care și-a păstrat-o cu succes, reușea să-i deschidă orice ușă. După ce a stat mai mulți ani în atenția presei, timp în care a ținut prima pagină a tabloidelor de nenumărate ori, Dina s-a retras brusc.

Marina Dina este în continuare una din cele mai râvnite blonde din România

Marina, acum în vârstă de 36 de ani, s-a îndrăgostit și cariera ei în televiziune a luat sfârșit. A devenit imediat mamă de gemeni, dând naștere unui băiețel și unei fetițe. Din acel moment, a ieșit complet din viața publică. La momentul respectiv s-a spus că tatăl copiilor era un bărbat cu foarte mulți bani, milionar.

Ceea ce s-a văzut pe rețelele sociale întărea acest lucru: Marina și copiii ei duceau o viață de invidiat, iar ani la rând, întreaga familie a călătorit în cele mai fabuloase părți exotice ale lumii. Separarea cuplului a survenit în 2020, după 10 ani de relație. În prezent, Marina Dina activează ca instructor de yoga și plănuiește să își deschidă propriul studio.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre