Simona Ionescu / Redactor Șef

Unde au ajuns Vulpița și copilul abia născut. Disperată, tânăra a cerut ajutor

Unde au ajuns Vulpița și copilul abia născut. Disperată, tânăra a cerut ajutor
Vremea când Vulpița și Viorel țineau prima pagină a ziarelor a trecut și, în timp ce fanii acestora sperau că venirea pe lume al celui de-al treilea copil va însenina familia, lucrurile par a fi scăpat de sub control.

Vulpția a devenit zilele trecute mamă pentru a treia oară. Ea a născut un bebeluș, însă se pare că soțul ei, Viorel, nu a primit cu bucurie venirea pe lume a unui nou moștenitor. Conform presei, acesta ar fi părăsit-o pe Vulpița,  anunțând despărțirea chiar în timp ce aceasta se afla în spital, cu copilul, după naștere.

Problemele între cei doi sunt mai vechi. La urma urmei, așa au și devenit cunoscuți, ajungând să își tranșeze o primă despărțire în fața camerelor de luat vederi, acum câțiva ani, la Acces Direct.

Vulpița nu se înțelegea nici cu soacra

O vreme, în timpul căsniciei ei cu Viorel, Vulpița a locuit în casa soacrei sale. Vecinii tinerei din Blegești au relatat că mama lui Viorel Stegaru e foarte severă și impunea restricții. Printre altele, nu o lăsa pe vulpița cu telefonul mobil. Dar nici să își viziteze părinții.

Vulpița și Viorel au trecut prin mai multe despărțiri, până acum. De data aceasta, bărbatul a abandonat-o cu nou-născut cu tot

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea (…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, spuneau oamenii din sat, potrivit presei locale.

Viorel a părăsit-o pe mama copiilor săi

Se pare că soții de la țară, din Blegești, vor ieși iar pe tapet cu viața lor. Ultima veste de presă este că Vulpița a fost părăsită de soțul ei în timp ce se afla la spital, unde a născut pe cel de-al treilea copil al cuplului. Acum, tânăra se frământă cum și unde să găsească soluția locativă. În casa soțului nu mai e primită, dar nici la mama ei nu se poate duce, pentru ca acolo condițiile nu sunt deloc unele favorabile pentru creșterea unui bebeluș. Aflată în impas, a primit o informație salvatoare. Vulpița a decis să meargă împreună cu bebelușul ei într-un centru specializat pentru ocrotirea mamei și copilului, aflați în situații de risc. Al treilea fiu al Vulpiței, care a fost botezat Ștefan, este perfect sănătos, arată SpyNews.ro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre