Simona Ionescu / Redactor Șef

Unul din chefii demisionari de la Antena 1 a făcut anunțul despre noul proiect. Va fi incredibil!

Unul din chefii demisionari de la Antena 1 a făcut anunțul despre noul proiect. Va fi incredibil!
După ce și-au dat demisia de la „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își văd în continuare de viață. Chef Scărlătescu le-a adus fanilor un nou proiect.

De data asta, chef Cătălin Scărlătescu nu va lucra la noul proiect cu Dumitrescu și Bontea, ci cu un nou coleg, e vorba de „prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă”. „Grătar de călător” se numește proiectul online al celebrului bucătar, iar în cartea sa online internauții vor găsi cele mai spectaculoase și autentice preparate.

„Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”

„Pregătim ceva incredibil de delicios #GratarDeCalator #meetfoodfix #gache. Am avut bucuria de a filma Grătar de călător, prima noastră carte de bucate.

Cătălin Scărlătescu și noul coleg

Pe asta nu se pune praful, pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate, și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, a anunțat Scărlătescu.

S-au înscris deja 2400 de persoane

Fanii au fost extrem de bucuroși de noua „jucărie” a lui Scărlătescu și deja s-au înscris 2400 de persoane, spre bucuria imensă a bucătarului. „Gata să începem săptămâna cu un BOOM? E oficial, am primele imagini delicioase din carte! Mă simt ca un copil într-o cofetărie. Un sincer mulțumesc celor 2400 de aventurieri ce au intrat pe lista de așteptare”, a transmis cu puțin timp în urmă Scărlătescu pe contul său de socializare.

Așa arată noua carte online a lui Cătălin Scărlătescu. Sursă foto: facebook

De ce au plecat chefii de la emisiune

Chiar dacă cei trei bucătari prieteni nu mai fac parte din proiectul „Chefi la cuțite” emisiunea continuă și toată așteaptă să vadă care vor fi noile vedete. Cât privește motivul „divorțului”, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au invocat starea de oboseală motiv pentru refuzul a mai filma. În condițiile în care pauza între filmări a fost de șase luni, e vorba de aprilie-octombrie 2023.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre