Simona Ionescu / Redactor Șef

Unul dintre cei mai buni comedianți români s-a înscris într-un partid controversat. „A venit vremea să fim egali, nu sclavi”

Unul dintre cei mai buni comedianți români s-a înscris într-un partid controversat. „A venit vremea să fim egali, nu sclavi”
Simpla lui prezență le aduce zâmbetul pe buze românilor, dar acum s-a decis să facă mai mult pentru semenii săi. Vrea să candideze pentru un post de parlamentar și europarlamentar, pe listele AUR.

Anul viitor, Mugur Mihăescu, alias Garcea din Vacanța Mare vrea să-și încerce norocul în politică. Vrea să candideze pe listele AUR.

Asta nu înseamnă că emoțiile nu-i dau târcoale, însă artistul e mai decis ca niciodată să demonstreze tuturor de ce e în stare. „Cel mai probabil, voi încerca să candidez la un post de parlamentar sau de europarlamentar. E nevoie de legi mai bune și mă gândesc că pot avea o contribuție pe partea asta. După mine, a venit vremea să fim egali, nu sclavi!”, a declarat comediantul pentru Impact.

Mugur Mihăescu vrea să schimbe soarta țării

Nu suportă ideea de a avea o funcție de execuție

Pe de altă parte, Mugur Mihăescu a mărturisit că niciodată nu va încerca să fie ministru, pentru că nu suportă ideea de a avea o funcție de execuție. „Nu sunt bun pe funcționarea de execuție, așa că nu voi avea niciodată tendința de a fi ministru. Acela nu ar fi un post cu care să mă împac. Dar, cel mai probabil, intenționez să candideze pentru parlamentul național sau cel european”, a mai spus Garcea.

Viitorul parlamentar al României

Nu îi e frică că va fi pus la zid de unii și alții

Chiar dacă e conștient că decizia sa nu va fi pe placul tuturor, Mugur Mihăescu nu se teme că va fi contestat. El știe ce vrea de la viață și lasă răul în spate. „Nu mă tem de fapt că oamenii nu vor înțelege implicarea mea. Dorința mea de a face ceva. Eu cred că am încercat destule lucruri, în ultimii ani, pentru a schimba ceva în țara asta!

Pe de altă parte, înjurătura e sport național la noi. Așa că nu prea are ce să mă surprinde la capitolul acesta. Dar, să te implici, să-ți asumi lucruri sau decizi, nu prea! Eu sunt pregătit să fac toate astea!”, s-a destăinuit vedeta. El a ales să candideze pentru AUR pentru că apreciază programul de guvernare și crede în propunerile acestuia, chiar dacă unii nu sunt de acord.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre