Simona Ionescu / Redactor Șef

Vă amintiți de iubita lui Dragnea? Irina Tănase a stârnit imaginația bărbaților. A fost comparată cu Pamela Anderson

Vă amintiți de iubita lui Dragnea? Irina Tănase a stârnit imaginația bărbaților. A fost comparată cu Pamela Anderson
Irina Tănase e pe cai mari. După suferința pricinuită de despărțirea de Liviu Dragnea, blonda s-a scuturat și e mai bine ca niciodată.

Tânăra și-a lăsat hainele de firmă și a îmbrăcat cel mai sexy costum de baie, roșu ca focul și s-a fotografiat exact ca divele.

Scăldată de soarele de iunie, Irina Tănase i-a pus pe masculi la încercare, iar internauții n-au putut să nu ia atitudine. Mai frumoasă ca niciodată, Irina a fost comparată de unul dintre prietenii din online cu celebra Pamela Anderson din filmul Baywatch.

Irina Tănase, mai sexy ca niciodată

Cine i-a pansat rănile

Sursele spun că după episodul nu prea plăcut cu Liviu Dragnea, Irina s-a scuturat și și-a văzut de viață cât a putut mai bine. Ea ar fi acum alături de un bărbat celebru și cu mulți bani în conturi, care o tratează ca pe o prințesă. E vorba de fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu și acționar majoritar al comapniei farmaceutice A&D Pharma, Roger El Akoury, un afacerist de origine libaneză.

Despre acesta se știe că întoarce banii cu lopata, iar în anul 2017 ar fi făcut cea mai mare tranzacție de pe piața pharma, e vorba de 400 de milioane de euro. Pe lângă multe alte afaceri, se cunoaște faptul că Roger este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

N-a fost să fie cu Liviu Dragnea…

Cât a luptat Irina să-l întoarcă la ea pe Dragnea

După ce a fost prinsă pe picior greșit, Irina a avut o perioadă în care s-a luptat ca o leoaică să-l întoarcă pe Liviu Dragnea, dar fostul politician a fost de neînduplecat. „Tot ce pot să vă spun este că Liviu este omul meu, omul pe care îl iubesc, lângă care am stat întotdeauna și lângă care îmi voi trăi viața.

Iar celor care au plănuit acest lucru în perioada asta, când în sfârșit începeam să ne traim și noi viața frumos, să le fie rușine. (…) Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y. M-am gândit inclusiv la faptul că el ar fi vrut să ne despărțim și că ar fi regizat acest scandal pentru a nu mai fi nevoit să-mi ofere explicații. (…) Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte”, spunea Irina în 2021.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre