Simona Ionescu / Redactor Șef

Vali Vijelie se ține tare. „Am greșit, îmi asum, le recunosc în fața lui Dumnezeu”

Vali Vijelie se ține tare. „Am greșit, îmi asum, le recunosc în fața lui Dumnezeu”
Unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, se ține tare când vine vorba de fiica lui. Și recunoaște în fața lui Dumnezeu că și-a înșelat soția.

Sub nici o formă Vali Vijelie nu cedează când e vorba de cariera fiicei sale. Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele a făcut și o mărturisire în fața lui Dumnezeu.

Vali Vijelie nu vrea nici în ruptul capului ca fiica sa să-i calce pe urme și să urmeze o carieră muzicală. Sigur, artistul are și un motiv bine întemeiat: nu vrea ca fiica lui, vreodată, să fie comparată cu el. Așa că singura grijă a moștenitoarei este să învețe cât mai multă carte și să ajungă un om mare.

„Tot timpul o să fie comparată cu mine”

„Copiii mei nu vor cânta. Mădălin de la Vâlcea i-a făcut cadou fetei mele o orgă. Și a început să se învețe. Când am văzut asta, am luat instrumentul și l-am pus sus: Nu, tu învață carte. Tot timpul o să fie comparată cu mine. Pune mâna și învață. În meseria asta mereu o să fie greu pentru o fată, eu așa văd.”, a povestit Vali Vijelie.

Vali Vijelie nu vrea ca moștenitorii să îi calce pe urme

Punctul forte: punctualitatea

Vali Vijelie recunoaște că cea mai mare calitate a sa este punctualitatea. Nu suportă să aștepte nimeni după el atunci când are un eveniment, de aceea ajunge întotdeauna mai devreme. Știe că așa cum este respectat, tot așa trebuie să și respecte. “Sunt foarte bine organizat. Îmi place să fiu cu cel puțin jumătate de oră înainte la eveniment pentru că nu trebuie să mă aștepte oamenii pe mine, eu trebuie să aștept intrarea mea în scenă.

Omul ăla te-a plătit, trebuie să îi faci nunta frumoasă, pentru că e cel mai frumos eveniment din viața lui și poate să spună: i-am dat o căruță de bani lui Vijelie și am fost dezamăgit. Și merge vestea. Ori a încurcat, ori a venit mai târziu, ori nu și-a făcut treaba. Tot timpul le spun oamenilor dacă au vreo preferință, să îmi trimită un playlist.”, a spus Vali Vijelie în cadrul unui podcast.

„Care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt”

În emisiunea „În oglindă” unde a fost invitat, Vali Vijelie a mai făcut o mărturisire de suflet. Căsătorit de mai bine de 20 de ani cu Carmen Rusu, care i-a dăruit trei copii, cântărețul recunoaște că a mai călcat pe bec.  „Știi că e o vorbă: care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt.

Din punctul meu de vedere noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc. (…) Am greșit, îmi asum, le recunosc în fața lui Dumnezeu. Spune popa că-i păcat să iubești necununat, nici popa nu-i poamă bună, și el se sperie când tună. Așa că cine nu știe să-și trăiască viața, trece pe lângă ea.”, a mărturisit Vali Vijelie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre