Simona Ionescu / Redactor Șef

Vali Vijelie și-a înșelat soția. Partenera de viață a făcut anunțul momentului în Postul Paștelui

Vali Vijelie și-a înșelat soția. Partenera de viață a făcut anunțul momentului în Postul Paștelui
Postul Paștelui n-a fost deloc ce trebuie pentru Vali Vijelie. Artistul a fost prins cu mâna pe posteriorul unei alte femei decât soția sa. Partenera de viață a luat o decizie.

Iubirea dintre Vali Vijelie și soția sa s-a dus. După ce l-a prins că a înșelat-o, partenera de viață a luat o hotărâre tranșantă.

Cu câteva zile în urmă, Vali Vijelie a făcut-o lată. A fost prins alături de o altă femeie, în tandrețuri și cu mâna pe posteriorul apetisant al acesteia. Când Carmen Rusu, partenera de viață a celebrului cântăreț a văzut dovezile înșelătoriei, a luat o decizie drastică. Imaginile cu artistul și femeia au fost dezvăluite de Cancan, iar Vali Vijelie a fost prins cu presupusa amantă într-un complex rezidențial.

Carmen a fost extrem de tranșantă

Vali Vijelie și presupusa amantă. Sursă foto: Cancan

După ce a văzut ce face soțul său, Carmen a făcut mărturisirea momentului. Nu va mai avea nimic în comun cu Vali Vijelie, dar nu va divorța, pentru confortul său și al copiilor săi. „Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei.

De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a spus soția lui Vijelie pentru Fanatik.

Nu ar fi prima dată când cântărețul a călcat pe bec

De altfel, nu este pentru prima dată când artistul este suspectat că și-ar fi înșelat soția, dar de data aceasta Carmen nu a mai suportat. Iar Vijelie a fost lăsat să poftească cât vrea la orice femeie… Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată, dar manelistului mai are doi copii dintr-o altă relație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre