Simona Ionescu / Redactor Șef

Vara asta, Alina Sorescu își va vedea visul împlinit. Divorțul nu-i va sta în cale

Vara asta, Alina Sorescu își va vedea visul împlinit. Divorțul nu-i va sta în cale
Chiar dacă se află în plin proces de divorț și golul din suflet e greu de umplut, Alina Sorescu își vede de carieră.

Alina Sorescu e fericită și a vrut să împartă bucuria cu fanii săi. Aceasta spune că abia așteaptă să demonstreze ce e în stare să facă.

Vara asta, Alina Sorescu își va vedea visul împlinit. Puțini s-ar fi așteptat la asta

Într-un interviu pentru Viva, Alina Sorescu și-a pus sufletul pe tavă și a mărturisit că în această vară își va îndeplini cel mai mare vis. După vacanța copiilor, ea urmează să aibă un show spectaculos la Sala Palatului alături de pici. Aceștia au fost extrem de bucuroși să afle că vor fi pe scenă și numără zilele până când vor apărea în fața spectatorilor.

„Picii mei sunt bucuroși că vor avea toată scena numai pentru ei”

Alina va avea și câțiva invitați deosebiți. E vorba de Edward Sanda, care le-a compus noua melodie, dar și Cleopatra Stratan, care spune că este un etalon al cântecelor pentru copii. „Sunt foarte entuziasmată că voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea de pici.

Este visul oricărui artist, iar momentul va fi numai bun, când revin cei mici din vacanța de vară. Picii mei sunt bucuroși că vor avea toată scena numai pentru ei și că vom recrea atmosfera de poveste din clipul nostru nou Suflet de copil. Deși este o perioadă sensibilă din punct de vedere personal, mă bucur de reușitele mele profesionale, care vin ca o încununare a atâtor ani de scenă.

L-am invitat în spectacol pe Edward Sanda, care ne-a compus melodia nouă, care îi cunoaște pe picii mei și deja îi îndrăgește.Va fi alături de noi Cleopatra Stratan, care a început să cânte la vârsta picilor mei și este un etalon al melodiilor pentru copii. ”, a mai spus Alina Sorescu.

Vrea să își relanseze cariera solo

Pe de altă parte, ea intenționează să-și relanseze și cariera solo, de care nu s-a mai ocupat multă vreme. „Am fost mereu activă sub diferite forme (școala de muzică, televiziune), nu am luat pauză niciodată profesional, doar că nu am mai lansat piese solo noi în ultimii ani”, a mai declarat Alina Sorescu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre