Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta blondă, scandal monstru cu „fostul” chiar la școala copiilor din Capitală. „De ce nu răspunzi pozitiva p#!ii?”

Vedeta blondă, scandal monstru cu „fostul” chiar la școala copiilor din Capitală. „De ce nu răspunzi pozitiva p#!ii?”
Începerea noului an școlar este, în toate familiile, un motiv de bucurie și emoție. Sau, cel puțin, așa ar fi firesc să fie. Unii părinți însă ajung să se certe ca la ușa cortului, în fața școlii.

Este și cazul unei blonde celebre care s-a aflat într-un scandal monstru cu „fostul”, chiar la școala copiilor din Capitală. Cuvintele aruncate au fost grele. Diva a decis să le expună pe toate public.

Fosta asistentă TV Marina Dina îl acuză pe fostul ei partener, tatăl copiilor lor, că a înscris micuții la o școală anume, fără să îi ceară acordul sau, măcar, să o notifice în acest sens. Blonda a aflat despre acest lucru doar o zi înainte să înceapă școala.

Marina Dina a decis să se retragă din televiziune pentru a se dedica familiei și copiilor

Marina Dina este una dintre personajele cunoscute din showbiz-ul românesc. Fosta asistentă TV s-a retras din viața publică în anul 2010 pentru a-și dedica timpul familiei. Ea are doi copii gemeni, un băiat și o fată. În prezent, tânăra predă cursuri de yoga, și își dorește să își deschidă propria sală.  Mai bine de 10 ani, Marina Dina a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu tatăl copiilor săi. După despărțire, au apărut turbulențele.

Acum, Marina Dina susține că tatăl celor doi copii nu îi permite să se implice în viața fetiței și a băiatului ei și că fostul ei iubit i-a înscris pe cei doi la o școală fără ca măcar să fie anunțată. Pe Instagram, fosta asistentă TV a dezvăluit întreaga situație și, mai ales, a distribuit imagini cu conversațiile deloc civilizate pe care a ajuns să le aibă cu tatăl gemenilor.

Scandal monstru cu fostul chiar la școala copiilor

„Copiii mei au fost înscriși (…) fără ca tatăl să-mi ceară acordul. A putut face asta pentru că este apropiat de fondatorul instituției”, a scris Marina Dina, pe Instagram.

Scandalul cu fostul partener, dezvăluit pe Instagram

Apoi, a postat capturi de ecran ale conversației dintre ea și tatăl copiilor săi, în care acesta îi reproșează, cu jigniri, că nu le dă bani copiilor.

„De ce nu răspunzi pozitiva p#!ii?”, îi scrie fostul partener. „Am zeci de mesaje în care face presiune asupra mea după ce i-am spus că momentan nu pot susține taxa unei școli private”, a adăugat Marina Dina.

Marina Dina detaliază modul în care a ajuns să i se adreseze tatăl copiilor

Fosta vedetă TV a mai precizat că s-a sesizat după ce a aflat că este ilegal ca minorii să fie înscriși la o școală privată fără acordul ambilor părinți.

Final de scandal în fața școlii. Celebra blondă, amenințată cu procesul

„Am aflat că este ilegal ce a făcut doar după ce am insistat să fiu implicată în educația lor și inclusiv în prima zi de școală, iar el a refuzat pentru că nu pot să am o contribuție financiară”, a mai spus fosta asistentă TV, pe Instagram, în timp ce distribuie alte capturi de ecran în care este amenințară cu chemarea în judecată de către tatăl copiilor.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre