Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta care are în program să se mărite. Povestește cum e viața ei după 33 de ani departe de România

Vedeta care are în program să se mărite. Povestește cum e viața ei după 33 de ani departe de România
Este vedetă și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Are un înger de copil, un bărbat care o adoră, iar acum va face un pas extrem de important.

Vedeta face planuri de nuntă alături de iubitul ei, Fabio Cali, alături de care cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Când a început să se întâlnească cu italianul, Ramona nu s-a gândit niciodată că se va ajunge aici, dar Fabio a dovedit că este exact bărbatul pe care și l-a dorit, care o cucerește pe zi ce trece.

Ramona Bădescu și Fabio, bărbatul vieții ei

„Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat. Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru.

Am împlinit 33 de ani de când trăiesc în Italia, la Roma. Femeile sunt mult mai respectate în societatea italienească, decât în România. Bărbații încă mai deschid ușa la mașină, sunt mai atenți, mai gentili, mai curtenitori”, a mărturisit frumoasa Ramona Bădescu într-un interviu pentru Unica.ro.

„E sânge sicilian și oltean”

În ceea ce-l privește pe micuțul Ignacio, Ramona spune că e cea mai frumoasă realizare a vieții, pentru care nu contenește să-i mulțumească lui Dumnezeu. „Ignacio e opera mea cea mai frumoasă, realizarea mea minunată, iubitul meu. E totul pentru mine. Are trei ani și e la grădiniță.

Ramona Bădescu și fiul ei Ignacio

Am scăpat trei zile de la Roma, mâine mă întorc, îl iau de la grădiniță și stăm toți îmbrățișați la sfârșit de săptămână. Ne pupăm, ne iubim și ne jucăm. E sânge sicilian și oltean, dar e foarte dragăstos, plin de iubire. Eu suflet minunat pe care Dumnezeu mi l-a dat. Târziu, dar îi mulțumesc că mi l-a dat”, s-a destăinuit vedeta.

Spectacol incendiar de ziua ei de naștere

În ultima perioadă, Ramona Bădescu e văzută tot mai des în România și asta pentru că pregătește un spectacol incendiar pentru ziua de naștere.

„Am fost în decembrie și acum, în martie, pentru că vreau să pregătesc spectacolul meu, Pasiune. Va avea loc de ziua mea, la Teatrul Național. Pe 29 noiembrie împlinesc 55 de ani, așa că va fi un eveniment special. Mama a venit să mă vadă, e la București, a vrut să îmi fie alături în aceste zile”, mai spune Ramona.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre