Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedetă în instanță! E vorba de acuze financiare grave

Vedetă în instanță!  E vorba de acuze financiare grave
O celebră vedetă de televiziune e chemată în instanță, alături de soțul ei, milionar. Cei doi sunt acuzați de scamatorii financiare soldate cu daune majore.

Simona Pătruleasa și soțul său milionar, Sabin Ivanof sunt chemați marți, 30 iunie, în fața instanței. Pe rolul Tribunalului București se află un proces în care cei doi soți sunt acuzați că și-ar fi falimentat propriile societăți comerciale. Soții Ivanof sunt chemați în instanță de două societăți comerciale.

Reprezentanții acestora reclamă faptul că datoriile unei firme care intră în insolvență pot fi suportate de administratorii acesteia, dacă au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice în folosul propriu sau în cel al unei alte persoane; dacă au făcut activități de producție, comerț sau prestări de servicii în interes personal, sub acoperirea persoanei juridice.

De asemenea, potrivit aceluaiși act normativ invocat de reclamanți, administratorii firmei insolvente sunt buni de plată dacă au dispus, în interes personal, continuarea unei activități care ducea, în mod vădit, persoana juridică la încetarea de plăți; au ținut o contabilitate fictivă, au făcut să dispară unele documente contabile sau nu au ținut contabilitatea în conformitate cu legea etc.


Arată năucitor! Cele mai sexy mame din showbiz au 40+

Noua masculinitate. Cu machiaj sau fără – aceasta este întrebarea


Soții Ivanof au mai ajuns în instanță și în trecut, când s-au judecat cu Ștefan Bănică, pe terenul căruia soțul și cumnatul vedetei de la Kanal D au construit un bloc. La momentul respectiv s-a ajuns până acolo încât cei doi soți au trebuit să realizeze în instanță un partaj al bunurilor, pentru a se  stabili cum se va face despăgubirea reclamantului.

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune  din România. În trecut, a colaborat cu Realitatea sau Antena 1, acolo unde s-a aflat la pupitrul știrilor sportive. La ora actuală, Pătruleasa prezintă știrile Kanal D, post de televiziune pentru care lucrează din anul 2009.

Din același an s-a căsătorit cu Sabin Ivanof, pe Insula Capri, într-un decor de vis. Cei doi au o fetiță, pe nume Ingrid. Vedeta nu s-a scăldat în bani toată viața ei. Înainte să apară pe sticlă, ea a lucrat ca învățătoare, în provincie.

Sursa foto: Instagram / Simona Pătruleasa Ivanof și Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre