Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta TVR se luptă în instanță pentru pensie alimentară. Fostul soț va fi obligat de judecători

Vedeta TVR se luptă în instanță pentru pensie alimentară. Fostul soț va fi obligat de judecători
A doua lună de primăvară aduce vești despre divorțuri în rândul vedetelor. Unele anunță separarea, altele, procese. Una din prezentatoarele de la TVR, divorțată de câțiva ani deja, a  ajuns să se judece cu fostul soț pentru bunăstarea fiilor lor.

Vedeta TVR Sonia Argint se luptă în instanță cu fostul soț pentru pensie alimentară. Horațiu Ionescu și Sonia Argint au format un cuplu timp de 18 ani, din care 15 au fost căsătoriți, și au împreună doi copii, Marc și Eric. De-a lungul anilor, cei doi au fost un exemplu de discreție în ceea ce privește viața lor de familie. Asta s-a văzut chiar și după separare. Anunțul divorțului a fost făcut în 2022, deși ei s-au separat în pandemie.

Sonia Argint și Horațiu Ionescu
Sonia Argint și Horațiu Ionescu erau prezenți foarte des la evenimentele mondene

Mai mult, vedeta TVR a preferat să nu ofere prea multe detalii legate de divorțul pronunțat în 2020. Tot ce a spus, doi ani mai târziu, a fost că pandemia a reprezentat o grea încercare pentru ei. Ea a vorbit mereu foarte frumos despre tatăl copiilor ei, Horațiu Ionescu, director la mai multe companii. Cei doi spuneau că au rămas în condiții bune. Recent însă, Sonia Argint a decis să se adreseze instanței pentru a-l obliga pe tatăl celor doi fii ai lor, să plătească pensie alimentară.

La patru ani după divorț, Sonia Argint are o nouă relație cu Daniel Pintilie, un antreprenor din domeniul energiei regenerabile (Instagram)

Vedeta TVR se luptă în instanță pentru pensie alimentară

Pe portalul instanțelor de judecată, Sonia Argint și cei doi copii pe care îi are cu Horațiu Ionescu apar în calitate de reclamanți, împotriva acestuia. Obiectul cauzei îl reprezintă „pensie întreținere”.

Sonia Argint este foarte mândră de cei doi fii ai ei cu Horațiu Ionescu, Marc și Eric (Instagram)

„Vreau să țin viața mea privată departe de public pentru că eu consider că asta este ceea ce o mamă responsabilă face pentru a-și proteja copiii. Și de această dată, poziția mea rămâne neschimbată. Copiii trebuie să îl vadă pe tatăl lor ca pe tatăl lor, asta este tot”, a spus Sonia Argint pentru Cancan.ro, în legătură cu acest aspect.

Prezentatoarea de la televiziunea națională a mai precizat că „relația (cu Horațiu Ionescu) este civilizată și atât”, punctând că deși bărbatul care i-a fost soț își iubește enorm copiii, „unele lucruri se reglează în instanță”, considerând acest lucru  „absolut normal”.

Amintim că, de ceva timp, prezentatoarea TVR are o nouă relație cu Daniel Pintilie, un antreprenor din domeniul energiei regenerabile.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre