Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedete, victimele reţelei de clonare de carduri. Gabriel Dorobanțu a recuperat banii

Vedete, victimele reţelei de clonare de carduri. Gabriel Dorobanțu a recuperat banii
Vedete, victimele reţelei de clonare de carduri. Printre cei păgubiți a fost și cântărețul Gabriel  Dorobanțu. El și-a recuperat banii.

Mai multe vedete au fost victimele reţelei de clonare de carduri. Cântăreţul Gabriel Dorobanţu a fost audiat la DIICOT, astăzi, 4 februarie.

Vedete, victimele reţelei de clonare de carduri

Mai multe vedete au fost victimele reţelei de clonare de carduri.

Cântăreţul Gabriel Dorobanţu a ajuns la DIICOT, pentru audieri în cazul reţelei de clonare de carduri care a atacat mai mulţi artişti, printre care şi el.

„Prima atenţionare a fost când am primit un telefon. Mi s-a transmis că am făcut o comandă pentru un telefon foarte scump. S-a vorbit cu prietenii mei în numele meu. Nu a fost o sumă mare, dar sunt banii mei”, a declarat Gabriel Dorobanţu, citat de evz.ro.

Artistul a declarat că, din fericire, a reuşit să îşi recupereze prejudiciul. Se pare că şi alţi artişti au fost victimele reţelei de clonare de carduri.

Mai multe vedete printre victimele reţelei de clonare de carduri

Adrian Nartea, actorul care deţine rolul principal în serialul Vlad a pățit același gen de jaf. Pe lista păgubiţilor mai sunt prezenţi Gabriel Cotabiță, Jean de la Craiova și una dintre surorile de la Bambi.

Toţi s-au trezit cu identitatea furată și cu bani lipsă în conturi. Gruparea infracțională a reușit să le cloneze numerele de telefon, conturile bancare, dar și cele de socializare.

Prin intermediul lor cereau anumite favoruri de la cunoscuții. Escrocii au păgubit peste 50 de persoane. Prejudiciul se ridică la mai mult de 100.000 de lei.

Au fost reţinuți 4 suspecţi

Până în prezent, 4 dintre suspecți au fost reținuți de procurorii DIICOT și se află la audieri.

„Mi-au cerut să citesc practic acel ID number de pe cardul SIM. Ce aveam eu pe card, nu aveau ei în centrală.

În sensul că seria number nu corespundea. Cineva a sunat în centrală și s-a dat drept persoana mea și a cerut validarea unui alt SIM blank, într-un alt telefon, în altă parte”, a declarat Adrian Nartea.


Horoscop Minerva – 4 februarie. Posibile incendii, posibile inundații, posibile răzmerițe

Cea mai ciudată epidemie din istorie. Se cheamă ”ciuma dansului”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre