Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste cutremurătoare! Celebrul solist a căzut de la etajul trei și a murit

Veste cutremurătoare! Celebrul solist a căzut de la etajul trei și a murit
Fostul membru al trupei One Direction, Liam Payne, a murit violent la vârsta de 31 de ani. Poliția din Argentina a dezvăluit că artistul a decedat în Buenos Aires, iar anumite surse menționează că acesta ar fi postat pe rețelele sociale cu doar o oră înainte de moartea sa.

Lumea muzicală este în stare de șoc, după ce s-a aflat că fostul component al trupei One Direction, Liam Payne, a decedat în Buenos Aires. Potrivit publicației locale La Nación, care citează serviciile de urgență din zonă, cântărețul de 31 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel. 

Liam Payne, 31 de ani, și-a început cariera la numai 16 ani. A fost găsit mort după ce a plonjat de la etaj (Instagram)

Conform postului de televiziune argentinian Todo Noticias, Payne ar fi căzut în curtea interioară a Hotelului Casa Sur, aflat în cartierul Palermo al capitalei Argentinei. În acest context, Alberto Crescenti, șeful sistemului medical de urgență, a refuzat să ofere mai multe informații despre incident. Totodată însă, în presa locală au apărut informații conform cărora vedeta se afla în oraș pentru a participa la un concert susținut de fostul său coleg de trupă, Niall Horan.

Liam Payne, carieră fabuloasă începută în adolescență

Payne a devenit cunoscut la nivel global în 2008, la vârsta de doar 16 ani, alături de colegii săi de trupă Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson și Zayn Malik, cu care a participat în grupul One Direction, format de Simon Cowell în cadrul emisiunii The X Factor. 

Trupa s-a clasat pe locul trei în concursul ITV, ajungând ulterior să lanseze hituri precum „Kiss You”, „What Makes You Beautiful” și „Story of My Life”. 

One Direction a devenit rapid una dintre cele mai bine vândute trupe de băieți din istorie, cu peste 70 de milioane de albume vândute la nivel global în cei șase ani de activitate.

În 2017, Liam Payne și-a început cariera solo cu piesa „Strip That Down”, în colaborare cu Quavo din trupa Migos, lansându-și albumul de debut, „LP1”, doi ani mai târziu. La începutul acestui an, cântărețul a lansat și un nou single, „Teardrops”.

Artistul a postat pe rețelele sociale cu puțin timp înainte de moartea sa violentă

Conform Sky News, unul dintre conturile de social media ale lui Payne a fost activ cu doar o oră înainte de moartea sa. Mai precis, vedeta a postat un selfie pe Snapchat în care le povestea fanilor despre planurile sale pentru ziua respectivă. 

„Astăzi călărim. O să călărim câțiva cai”, a scris el. „Cred că o să joc polo din nou, ceea ce mă va scoate din acțiune cam pentru șase săptămâni. Este atât de greu de practicat (acest sport)! În primul rând spatele și gâtul meu sunt terminate de la mișcarea aia continuă cu ciocanul… sau cu maletul, cred că așa îi zice, dacă ești cunoscător. E foarte dureros, e foarte dificil”, a scris Liam Payne

Oficialii poliției din Buenos Aires au declarat că se investighează circumstanțele morții artistului, urmând ca trupul acestuia să fie autopsiat.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri