Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit „Cobra” din Mureș, un cunoscut interpret de muzică de petreceri. Tânărul artist și-a presimțit sfârșitul

A murit „Cobra” din Mureș, un cunoscut interpret de muzică de petreceri. Tânărul artist și-a presimțit sfârșitul
Tragedie în lumea muzicii de petrecere. La doar 48 de ani, s-a stins un cunoscut cântăreț, cunoscut sub numele de scenă „Cobra”. Va fi înmormântat lui, la ora 13.00.

Cea mai tristă veste pentru muzica de petrecere. Foștilor colegi de scenă ai artistului Cobra nu li se mai opresc lacrimile. Interpretul și-ar fi presimțit sfârșitul.

Romeo Cotoară, cunoscut sub numele de scenă Cobra, cu o lungă carieră muzicală în spate, a murit la doar 48 de ani. Colegii acestuia au postat pe rețele de socializare cele mai triste mesaje.

,,Cea mai tristă veste! R.I.P. Romeo Cotoară – Cobra de la Mureș în această dimineață ne-a părăsit !

N. 12 Decembrie 1975 – D. 10 Octombrie 2024

De azi Cobra cântă în ceruri! Dumnezeu să te odihneasca în pace!”, a transmis un apropiat vestea cea neagră.

„Construim case gigantice în care ajungem doar seara”

Unul dintre mesajele postate vorbește despre faptul că oamenii muncesc prea mult pentru lucrurile materiale, dar uită să vadă cât de repede trece timpul. „Construim case gigantice cu piscină în care ajungem doar seara și dormim doar într-un singur dormitor și pe o singură jumătate de pat.

„Umplem coșul cu munți de mâncare pe care îi îndesim în frigidere și sfârșim prin a arunca cea mai mare parte din hrană”

Ne cumpărăm zeci de haine si de perechi de pantofi, dar purtam doar câteva dintre ele, pentru restul construim dressing-uri.

Umplem coșul cu munți de mâncare pe care îi îndesim în frigidere și sfârșim prin a arunca cea mai mare parte din hrana. Ne cumpărăm mașini scumpe si puternice pentru a merge regulamentar înșiruiți bară la bară ca rățuștele pe bulevardele aglomerate.

„Toate astea credem că le cumpăram cu bani. Nimic mai greșit”

A murit Cobra!

Pentru toate astea muncim din zori si pana-n noapte, ne neglijăm părinții, partenerul de viață, copiii, prietenii. Orgoliul nostru de a fi cei mai cei si dorința acută de „a avea”, de a spune cu trufie „eu am” înseamnă nenumărate facturi, rate și leasing-uri.

Toate astea credem că le cumpăram cu bani. Nimic mai greșit. Le plătim cu timp. Le cumpărăm cu viața”, este mesajul tulburător.

„De azi, Cobra cântă din ceruri”

De asemenea, artiști îndrăgiți de români printre care Aurel Tămaș, Puiu Făgărășanu sau Florin Săliștean îi plâng dispariția. „ Nu cred. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl țină în preajma Lui.”, a fost mesajul artistului Aurel Tămaș.

„De azi Cobra cântă în ceruri! Dumnezeu să te odihnească în pace !”, a spus și Florin Săliștean.  „Dumnezeu să îl odihnească. Anul trecut am cântat împreună. Ce e viața asta…”, a scris Puiu Făgărășanu pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri