Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble traversează o mică dramă, cu probleme de sănătate și o barieră în muzică

Lidia Buble traversează o mică dramă, cu probleme de sănătate și o barieră în muzică
Lidia Buble este una dintre cântărețele extrem de iubite în România. Chiar dacă nu a absolvit conservatorul, talentul ei și-a spus cuvântul și are o carieră strălucită pe scenă. Piesele ei sunt adorate de public.

Zilele acestea, Lidia Buble este foarte ocupată. Ea a început lucrul la un nou album. Toate păreau bune și frumoase, cu „planetele aliniate”, până azi. Lidia Buble traversează o mică dramă, confruntându-se cu probleme de sănătate, dar și cu o barieră în muzică.

Vedeta și-a pus fanii pe jar cu aceste imagini

Recent, frumoasa cântăreață de 31 de ani și-a pus fanii pe jar postând imagini dintr-un Bentley, cu mâna unui bărbat ce purta un ceas scump la încheietură. Nu i-a arătat chipul, iar speculațiile au început să curgă.

De câțiva ani, Lidia formează un cuplu cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, însă cei doi reușesc să păstreze discreția în viața lor intimă. Se pesupune că mâna și ceasul îi aparțin lui Horațiu Nicolau.

Lidia Buble a distribui imaginea zilele trecute, păstrâns secretă identitatea bărbatului de lângă ea aflat la volanul Bentley-ului (instagram)

Rar au fost surprinși împreună, și este cunoscut un singur eveniment public la care au participat – o nuntă. În timp ce pe alți iubiți Lidia Buble i-a etalat și i-a dus să-i prezinte părinților, de data aceasta ține doar pentru ea povestea de dragoste în care se regăsește. 

Milionarul o răsfață cât poate de bine pe frumoasa și tânăra lui iubită. Anul trecut, când Lidia a împlinit 30 de ani, a dus-o în vacanțe în Europa și i-a oferit un inel valoros, cu o piatră prețioasă mare. Cântăreața spune că nu este un inel de logodnă, dar că, primindu-l de la un prieten drag, îl poartă tot timpul deoarece îi place foarte mult. 

Lidia Buble traversează o mică dramă, cu probleme

Vedeta s-a îmbolnăvit, iar boala a afectat-o atât de mult, încât s-a transformat fizic. S-a filmat ca să arate și fanilor prin ce dramă trece. Chiar ea spune că aproape nu se mai recunoaște în oglindă, și că până și nasul pare că i-a crescut mai mult. Lidia Buble s-a testat și pentru COVID, însă virusul, care afectează tot mai multă populație în această perioadă, nu a ajuns la ea.

Totuși, este foarte răcită. Vedeta crede că a contactat un virus. Starea ei este atât de gravă încât nu poate merge să înregistreze, astfel că, pentru moment, a sistat orice activitate, inclusiv cea legată de muzică, adică munca la noul ei album.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri