Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble și-a dezvăluit cele două obsesii: „Nu mi s-a spus des că sunt frumoasă”

Lidia Buble și-a dezvăluit cele două obsesii: „Nu mi s-a spus des că sunt frumoasă”
Lidia Buble a dezvăluit care sunt cele două obsesii ale sale atunci când vine vorba de aspectul fizic și modul în care se îngrijește. Cântăreața a recunoscut de asemenea că în trecut nu i se spunea des că este frumoasă.

Cântăreața româncă Lidia Buble este cunoscută nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru sinceritatea și autenticitatea sa. Recent, Lidia a vorbit despre cele două obsesii pe care le are, oferind o privire sinceră în ceea ce o motivează și o inspiră atunci când vine vorba de aspectul său fizic și de modul în care se îngrijește. 

Într-o serie de videoclipuri pe Instagram, Lidia Buble s-a plâns fanilor de pe Instagram despre spasme musculare la picioare. Între timp, atât urmăritorii, cât și antrenorul artistei au sfătuit-o pe aceasta să consume magneziu, care ajută în astfel de situații. 

Lidia Buble are mare grijă la picioarele ei 

Lidia Buble a revenit ulterior și a mulțumit fanilor pentru sfatul util, ocazie cu care a dezvăluit și ce parte a corpului i-a creat o adevărată obsesie. Artista a mărturisit că nu primea în trecut, pe când locuia la Deva, complimente pe marginea frumuseții sale. Oamenii în schimb observau picioarele ei frumoase, astfel că diva a dezvoltat o obsesie pentru această parte a corpului, pe care o îngrijește la sală.

„Ieri am fost la sală și am făcut picioare. Sunt obsedată de picioare, îmi place să am picioarele frumoase. Și asta pentru că atunci când am fost mică mie nu mi-s spus des că sunt frumoasă, însă știu că toată lumea la Deva îmi lăuda picioarele. Tot timpul ziceau bă ce picioare are Buble. Și de atunci am rămas eu așa cu obsesia asta, îmi place să fac mult picioare”, a povestit Buble pe Instagram într-o serie de videoclipuri. 

Artista folosește parfum cu feromoni 

O altă obsesie a cântăreței este parfumul pe care îl folosește: „Sau îmi mai place să mi se spună că miros bine și asta pentru că sunt efectiv obsedată de parfumuri. Îmi place să fac cadouri parfumuri. Îs înnebunită să mă parfumez toată ziua. Dau cu 1 kilogram pe mine”, a recunoscut aceasta. 

Lidia Buble chiar le-a arătat fanilor de pe Instagram că folosește parfum chiar și când merge la sală. În cazul de față, alegerea a fost un parfum cu feromoni, pesemne pentru a întoarce privirile în timp ce-și antrenează picioarele zvelte, atât de lăudate. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre