Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste de la BUG MAFIA: Tataee are al patrulea copil

Veste de la BUG MAFIA: Tataee are al patrulea copil
Abia ce am scris ieri despre aventurile cu Poliția ale trupei BUG Mafia, că a și venit o veste despre unul dintre membri grupului. Tataee a devenit pentru a patra oară tată. Ce v-am spus că băieții rebeli și penali s-au cumințit, după ce au lăsat în urma lor un fenomen muzical!

Tataee era cel mai proemient membru al formației de hip-hop BUG Mafia, părea liderul. După ce succesul lor a mai apus, băieții au încercat tot felul de variante în industria muzicală. Nu le-a mers prea bine.

Tataee a plecat în Spania, unde locuiește și muncește de peste trei ani. Stă în Barcelona, împreună cu soția lui și cei trei copii ai lor. Acum, patru, după vestea pe care ne-a dat-o pe Instagram.

Raperul are patru copii cu soția lui, Mona: o fată 9 ani, pe nume Antonia Olga și trei băieți,  Mihai (7 ani),  Cristian Vlad (4 ani) și mai nou, George în vârstă de o zi.  Locuiește într-o casă, „în vârf de munte”, care e refugiul său, centrul de creație în care face muzică așa cum îi place.

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici (n.r. în România) eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trebuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis.

Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în orașul unde locuiam”, declara Vlad alias Tataee anul trecut .

Fiind mai mult timp plecat de acasă, artistul mărturisea că, de fapt, cea care conduce familia este soția sa.

„Sunt un tată destul de absent. Muncesc pentru dânșii (râde). De la ora 7.00 până la ora 22.00 tati e la muncă. Îi văd destul de puțin, deși stăm în aceeași casă, dar avem o relație destul de strânsă și îi tratez ca pe niște adulți, ca pe prietenii mei, nu ca pe copiii mei. Cred că ăsta este un câștig în relația pe care o am cu ei, dar mami este mult din timp tati. Ea e stâlpul familiei”, mai spunea fostul rebel al trupei BUG Mafia, potrivit cancan.ro

Citiți și

Vă mai amintiți de BUG Mafia? Nici nu știți ce penali erau!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre