Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste incredibilă despre Shakira și Pique. Artista îi dă o lecție amantei!

Veste incredibilă despre Shakira și Pique. Artista îi dă o lecție amantei!
După o despărțire șocantă pentru fanii lor, Shakira și Pique au luat o hotărâre cu adevărat incredibilă, spre dezamăgirea amantei Clara Chia.

Părinți a doi copii, Milan și Sasha, Pique și Shakira s-au gândit la binele celor doi micuți și au decis să se împace.

Shakira și Gerard Pique au îngropat securea războiului. Cei doi au decis să se înțeleagă de dragul copiilor lor, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani). Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

Cei doi s-au împăcat

După 12 ani de iubire ca-n povești, când a aflat că a fost înșelată, Shakira a pus punct relației cu Pique. Celebra cântăreață nu s-a uitat înapoi, iar fostul sportiv și-a văzut de viață cu noua iubită, Clara Chia. După ce au aruncat cu noroi unul în celălalt, vedetele au decis că e momentul să îngroape securea războiului și să se poarte civilizat de dragul celor doi copii.

Apropiații celor doi susțin că cei doi nu mai au discuții și respectă acordul de separare deși, spune presa străină le-a dedicat două melodii fostului iubitei și actualei sale partenere de viață.

Shakira nu are o relație stabilă cu Lewis Hamilton

În aceste momente, artista este la Miami, unde s-a mutat alături de cei doi micuți. Ea a șters problemele trecutului și există o posibilitate ca pilotul Lewis Hamilton să-i devină iubit.

Pique și iubita lui, Clara Chia

Deocamdată însă, deși au fost văzuți împreună de mai multe ori, apropiații Shakirei spun că nu există o relația stabilă între cei doi. Nu același lucru se poate spune despre Pique, care a locuiește de ceva vreme alături de Clara Chia.

Pique și Clara Chia stau în casa în care a sportivul a locuit și cu Shakira

Pique și noua iubită locuiesc acum în aceeași casă din Barcelona în care Shakira a locuit prima dată când a venit în Spania. Este, de asemenea, casa în care a locuit în timpul sarcinii cu fiul cel mare al fostului cuplu, Milan, în vârstă de 10 ani.

„Shakira a locuit în acea casă în 2012, când a ajuns în Barcelona. Mai mult, imaginile cu Shakira ieșind din spital, după naștere, și ajungând la casă au fost suprinse la acea locuință, care se află în orașul Cambrils. Este o casă veche a lui Piqué, îmi imaginez că ar fi închiriat-o sau ar fi folosit-o în weekend. Nu este un nou cuib de iubire, este o casă pe care o va folosi pentru a merge să locuiască sau să se stabilească pe timpul verii cu Clara Chía”, a declarat jurnalistul Pepe del Real pentru El Programa de Ana Rosa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre