Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste mare pentru cântărețul Jason Derulo. Este cel mai fericit

Veste mare pentru cântărețul Jason Derulo. Este cel mai fericit
Cântărețul Jason Derulo este cel mai fericit zilele acestea, căci a primit o veste mare. Acesta a împărtășit totul pe Instagram, iar fanii au fost încântați.

În august anul trecut, Derulo a anunțat că a întâlnit-o pe Jena Frumes, în vârstă de 26 de ani, la sala de gimnastică chiar înainte de pandemia de coronavirus. Cei doi au început să se întâlnească la scurt timp după. Ei filmează adesea videoclipuri TikTok împreună și au distribuit mai multe videoclipuri reciproce pe Instagram. Acum, Jason Derulo a venit cu o altă veste mare. 

Jason Derulo și Jena s-au izolat împreună în casa artistului în timpul pandemiei. Jena, în vârstă de 26 de ani, s-a iubit în trecut cu fotbalistul Jesse Lingard, iar acum îi calcă pe urme lui Daphne Joy, fosta parteneră a lui Jason Derulo. Mulatra cu ochi albaștri are 3,8 milioane de fani pe rețelele socializare și, la fel ca fosta, este renumită pentru formele sale. „Nu se știau cu mult înainte să înceapă izolarea, dar au decis să se cunoască mai bine locuind împreună. Se înțeleg foarte bine.” „Sunt ambii plini de viață și spontani, deci există compatibilitate. Mult timp, Jason nu și-a dorit o relație serioasă, mai ales când are turneu în întreaga lume. Dar de data asta a vrut să testeze ce se întâmplă”, a declarat o sursă pentru The Sun anul trecut. 

Jason Derulo dă o veste mare. Va fi tătic!

La un an de când au început o relație, cei doi au dat o veste mare duminică pe Instagram. Vor deveni părinți în câteva luni. „Nu am putut fi mai entuziasmați pentru acest nou capitol din viața noastră @jenafrumes”, a scris viitorul tată pe Instagram, alături de un videoclip. „Mamă și tată”, a scris si Jena la o imagine cu Derulo care ținea tandru mâinile pe burtica ei, în timp ce erau pe plajă. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

Recent, artistul a anunțat că pandemia la schimbat, iar acum își dorește să stea mai mult acasă, alături de familie. „Aceste ultime luni au schimbat modul în care gândesc despre cariera mea. Nu cred că mai pot fi departe de casă atât de mult. Schimbă mulți oameni, nu?”, a declarat Jason Derulo. 

Foto: Facebook

Ce fac Andreea Esca și fiica ei în Dubai. Mario Fresh comentează…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre