Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste șoc pentru Cristian Boureanu. Fosta iubită a fost la un pas de moarte

Veste șoc pentru Cristian Boureanu. Fosta iubită a fost la un pas de moarte
Una dintre frumoasele României, Cristina Belciu, a trecut prin momente grele, după ce a suferit un accident grav de mașină.

Cristina Belciu a fost lovită de un autoturism, în trafic. Tânăra susține că norocul ei a fost faptul că a purtat centura de siguranță.

Cristina Belciu, fosta iubita a lui Cristi Boureanu, la un pas de moarte. „Am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul”

27 aprilie a fost o zi nefastă pentru fosta iubită a lui Cristi Boureanu. Cristina Belciu a fost implicată într-un grav accident rutier, fiind lovită în trafic de un alt autoturism. Fotomodelul spune că salvarea ei a fost centura de siguranță.

„Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”

„Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și, deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul, m-am lovit doar la cap și la picioare. A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz.

M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service. În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”, a declarat Cristina Belciu la Antena Stars. Până se va reface, ea a mărturisit că nu va mai participa la nici un eveniment solicitant.

S-a despărțit de Cristi Boureanu după cinci luni de relație

Cristina și Cristi s-au iubit nebunește timp de cinci luni, dar au considerat că ceva nu funcționează așa cum trebuie și au pus stop relației. Dar au rămas în relații foarte bune. Cinci luni s-au iubit, iar apoi au descoperit că au caractere diferite. „Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta.

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră. Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, a spus Cristina.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre