Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste tristă despre Celine Dion. Situația divei e din ce în ce mai grea. Ce se întâmplă acum cu celebra cântăreață

Veste tristă despre Celine Dion. Situația divei e din ce în ce mai grea. Ce se întâmplă acum cu celebra cântăreață
Una dintre cele mai iubite cântărețe ale lumii, Celine Dion, este din ce în ce mai rău cu sănătatea. Dacă o va ține tot așa, nu va mai putea urca niciodată pe scenă.

Artista suferă de sindromul omului înțepenit și din acest motiv abia se mai poate mișca.

Potrivit informațiilor oferite de RadarOnline.com, situația lui Celine Dion se înrăutățește pe zi ce trece, iar surse apropiate de artistă spun că este mult mai rău decât vrea cântăreața să arate. A făcut și face în continuare eforturi uriașe pentru a-și reveni, dar, din nefericire, boala o pune la pământ.

„Oricât de mult a lucrat la asta cu medici și terapeuți, pur și simplu nu se îmbunătățește”

„Celine suferă foarte mult. Are cea mai bună echipă medicală pe care o poate cumpăra cu bani, dar lucrurile nu arată bine. Boala ei este incurabilă. Și oricât de mult a lucrat la asta cu medici și terapeuți, pur și simplu nu se îmbunătățește”, au precizat persoane din anturajul vedetei. După ce anul trecut a anulat un concert foarte important și anul acesta a început să facă la fel, iar situația nu pare să se schimbe.

Celine Dion, din ce în ce mai rău

Nu există un diagnostic pentru a stopa boala artistei

Afecțiunea de care suferă Celine Dion afectează una din un milion de persoane și face ca mușchii să se încordeze incontrolabil, astfel că bolnavii ajung asemenea unor „statui umane”, deoarece blochează corpul în poziții rigide, lăsându-i incapabili să meargă sau să vorbească.

Medicii nu oferă foarte multe explicații. Boala mai este denumită Moersch-Woltman, după medicii care, în anul 1956, au descris pentru prima dată boala.

Nu există un tratament pentru SPS, dar există soluțiii care încetinesc progresia, iar Celine a declarat că face tot ce poate pentru a reduce simptomele. Sindromul de persoană rigidă afectează aproximativ una din un milion de persoane, potrivit Organizației Naționale pentru Tulburări Rare (NORD).

Acesta lovește mai des femeile decât bărbații, iar simptomele apar de obicei la vârsta mijlocie. Afecțiunea este, de asemenea, mai frecventă la persoanele cu boli autoimune, cum ar fi artrita reumatoidă și lupusul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre