Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste tristă despre Dana Roba. Make-up artistul s-a îmbolnăvit grav

Veste tristă despre Dana Roba. Make-up artistul s-a îmbolnăvit grav
După tragedia prin care a trecut, Dana Roba părea că și-a revenit și își vede de viață, încercând să rezolve problemele cu fostul soț. Make-up artistul le-a spus însă fanilor că s-a îmbolnăvit.

Dana Roba le-a dat vestea fanilor săi că a luat norovirus de la fetițele sale și se simte foarte rău. Ea susține că nu poate să stea nici măcar cinci minute în picioare și a intrat pe perfuzii.

Dana Roba susține că are o stare „de neputință”, dar are noroc cu o asistentă, care vine să-i pună perfuzii și speră ca situația să se îmbunătățească cât de curând pentru a putea să meargă la serviciu. „Vreau să vă spun că nu sunt bine! Am luat norovirus de la fetițele mele, ele au adus de la școală, de la grădiniță, adică vărsături foarte, foarte abundente, dureri de cap, dureri abdominale, dureri de stomac, deci o deshidratare puternică!

„Nu pot să stau în picioare nici cinci minute”

Norovirus este un virus foarte urât și îți ia toate puterile, toate stările. Vreau să vă spun că am o stare de neputință, nu pot să stau în picioare nici măcar cinci minute.

Mă simt foarte rău, dar va veni o doamnă asistentă la mine și îmi va pune o perfuzie cu ceva pentru hidratare. Mă bucur că am luat tratamentul corect pentru a încetini voma și toate stările astea”, a spus vedeta pe InstaStory.

Cât de periculos este norovirusul

Potrivit specialiștilor, norovirusul este un virus periculos care provoacă infecții ale tractului digestiv și una dintre cauzele comune ale gastroenteritelor virale. Acesta se poate lua din orice loc aglomerat și poate afecta orice persoană. Simptomele virusului pot să apară brusc și includ greață puternică, vărsături, diaree și dureri abdominale.

În cazuri mai grave se poate instala și febra, oboseala și durerile musculare. Acest tip de virus se ia prin contact direct, de la atingerea suprafețelor contaminate, apă contaminată sau consumul de alimente. De obicei, infecția cu norovirus poate să se amelioreze în câteva zile, dar pot avea probleme mai ales persoanele cu sistemul imunitar slăbit sau oamenii în vârstă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre