Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste urâtă pentru fanii serialului „Golden Boy – Dragoste rebelă”. Se fac schimbări

Veste urâtă pentru fanii serialului „Golden Boy – Dragoste rebelă”. Se fac schimbări
Protagoniștii unuia dintre cel mai iubit serial din acest moment, „Golden Boy- Dragoste rebelă” au probleme în ultima perioadă. Vestea îi va zgudui pe fanii serialului.

Actorii Mert Ramazan Demir și Afra Saraçoğlu, protagoniștii serialului „Golden Boy – Dragoste rebelă” se pare că nu mai formează un cuplu. Vestea a căzut ca un trăznet pentru cei care i-au vrut împreună.

Cei mai iubiți actori ai serialului „Golden Boy – Dragoste rebelă” s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Nici unul nu a recunoscut că ar forma un cuplu, dar paparazzi i-au prins cu câteva luni în urmă, când erau într-o vacanță și s-au sărutat cu multă dragoste.

Din păcate însă, iubirea care plutea în aer s-a spart ca un balon de săpun, iar cei doi se pare că s-au despărțit. O veste neplăcută pentru fanii acestora, care își doresc să-i vadă împreună. În plus, de dragul poveștii lor de iubire, Afra a pus punct unei relații de patru ani cu actorul Mert Yazıcıoğlu.

Vor începe filmările pentru al doilea sezon

Fanii nu trebuie să fie triști pentru că în curând vor începe filmările pentru sezonul cu numărul doi al serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”, care are un succes nebun atât în Turcia cât și în România. Potrivit informațiilor oferite de sabah.com.tr, noul sezon va aduce mari schimbări, unii actori vor părăsi distribuția, dar vor veni alte nume noi.

Cei mai iubiți actori din serialul Golden Boy

Își vor lua la revedere de la telespectatori actorii Baran Bölükbaşı, care a dat viață personajului Tarık și Ediz Akşehir, care joacă rolul lui Saffet. Jurnalista Birsen Altuntaș susține că va intra în scenă Taro Tekin, care va juca rolul nepotului magnatului Halis Ağa. Și va apare și fiica lui Halis Ağa, Nükhet care, e posibil să fie întruchipată de actrița Binnur Kaya.

Fostul iubit al Afrei joacă într-o dramă romantică

Chiar dacă nu mai  este cu Afra, Mert Ramazan Demir este un actor respectat de public și poate fi văzut în prezent într-o dramă romantică regizată de Onur Bilgetay, pe Netflix. Este vorba de filmul „UFO”, iar Mert îl întruchipează pe Ese, un adolescent rebel, pasionat de motociclete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre