Simona Ionescu / Redactor Șef

Vestea momentului. Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu și cântărețul Adrian Enache devin bunici în același timp

Vestea momentului. Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu și cântărețul Adrian Enache devin bunici în același timp
Diana Enache, fiica cunoscutului artist Adrian Enache, a spus încă de anul trecut că este pregătită să devină mamă. Atunci i-am consemnat, doar declarația, dar iată că acum a apărut o poză cu ea care arată că dorința i s-a împlinit.

Diana Enache este într-o relație cu Ionuț Vîntu de peste patru ani. Ea, om de radio și televiziune, el, om de afaceri, păstrând tradiția tatălui său celebru, Sorin Ovidiu Vîntu. Tineri, acum de 26 de ani, care și-au consolidat iubirea în acești ani.

Diana Enache și Ionuț Vîntu

Cu trei ani în urmă, în 2020, când relația era la început și dragostea fierbinte, Diana a făcut primele declarații despre iubitul ei, despre cum se înțelege acesta cu tatăl, dar a fost rezervată în ceea ce privește viitorul, deși a accentuat că relația cu Ionuț este foarte serioasă.

„Tata și iubitul meu sunt prieteni, se înțeleg foarte bine. Pentru mine contează și asta. E bine să fie armonie.”, spunea Diana Enache.

,,Nu mă pot cere singură în căsătorie, nu am niciun inel. Ca orice femeie mă gândesc, dar toate se întâmplă când trebuie. Sunt oameni care stau într-o relație zece ani, apoi se căsătoresc și divorțează după două luni. Și oameni care se cunosc și după patru luni s-au căsătorit, au copii și sunt și acum împreună. E vorba de alegeri.”, preciza tânăra când a fost întrebată dacă s-a logodit sau urmează căsătoria.

Adrian Enache a vorbit, Sorin Ovidiu Vîntu a tăcut

De-a lungul timpului, Adrian Enache a acceptat să vorbească despre relația fiicei lui cu Ionuț Vîntu. În schimb, SOV nu a făcut nicio declarație în presă. Cu siguranță, însă, că nu se bagă în viața băiatului său, iar Diana și familia ei nu poate să-i displacă.

În cadrul unui interviu pentru Playtech Știri, Adrian Enache a mărturisit că îl îndrăgește pe iubitul fiicei sale, dar a ţinut să sublinieze că cel mai important este să-i placă ei.

„Nu am comentat, nu-mi plac bârfele. Nu mă bag în astea, că se interpretează. Important ca Diana să fie fericită și este. Eu îl cunosc, dar nu mă amestec în viața lor. Mie îmi place băiatul, dar nu trebuie să-mi placă mie.

Ionuț Vîntu și Diana vor deveni părinți frumoși

Normal că-l cunosc. Nu-s legați prin placentă. Nu mai e ca pe vremuri, acum totul e modern. Nu locuiesc împreună. În astfel de cazuri, se consumă relația prea repede. Iar când vrei să faci pasul următor, nu mai ai ce, se trezesc deja plictisiți”, a declarat solistul pentru sursa citată.

Diana, surprinsă de paparazzi cu burtică

Iată că acum a venit și vestea care confirmă dorința Dianei de a avea un bebeluș. Paparazzi Cancan au surprins-o recent, când ieșea de la radio Național FM, unde are o emisiune zilnică, într-o ținută care trăda o sarcină.

Potrivit Cancan.ro, vedeta este gravidă în patru luni. Își ia rolul în serios și aleargă în stânga și în dreapta pentru a-și reglementa poziția de viitoare mamă. Astfel, Diana a fost urmărită când a mers la Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, pentru a-și lua voucherele materne care se acordă în primele două semestre de sarcină.

Așadar, celebri Adrian Enache și SO Vântu vor fi bunici și piese de rezistență în pregătirea nunții copiilor lor și a botezului nepoțelului sau nepoatei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre