Simona Ionescu / Redactor Șef

Vestea momentului! Nico se pregătește de schimbat scutece! E băiețel și pe 30 decembrie e programată să nască

Vestea momentului! Nico se pregătește de schimbat scutece! E băiețel și pe 30 decembrie e programată să nască
Nico este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar fanii îi apreciază, pe lângă voce, felul sincer de a fi. Artista a mărturisit recent că se pregătește intens de schimbat scutece.

Alexandra Matei, fiica artistei alături de care a participat la „Asia Express”, este însărcinată. Și, mai mult decât atât, pe 30 decembrie, Alexandra Matei este programată să aducă pe lume un băiețel. „O să avem un nepoțel. Pe 30 este programată să nască. Este cadoul cel mai de preț! Să vezi ce o să meargă cu mine peste tot și ce o să cânte. La toate instrumentele îl pun să cânte. Exact ce nu a făcut fiica mea o să facă el. Matias îl va chema”, a dezvăluit Nico la „Vorbește Lumea”.

Cântăreața este entuziasmată de noul ei statut, de bunică. Ea a distribuit pe rețelele sociale o imagine cu fiica sa și burtica ei mare. „Sunt pregătită să fiu alături de ea, în orice minut, ori de câte ori este nevoie. Și noaptea am zis că las și muzica pentru ea, în cazul în care are nevoie de mine. Mami este acolo și asta îmi doresc. Nimic altceva. Să fiu alături de ea. Ea este foarte fericită. O fată trebuie să o aibă pe mămica ei lângă. Să o învețe absolut tot”, a mai spus vedeta.

Viitorul ginere, ținut la secret

Aceasta nu s-a hotărât încă dacă îl va învăța pe nepoțel să îi spună buni sau pur și simplu Nico, însă mai are timp să se decidă până ce acesta va și învăța să vorbească. Bucuria e cu atât mai mare în casa lui Nico și a lui Laurențiu Matei cu cât ambii au câte o fiică din relațiile anterioare. Iar acum apare primul băiat în familie.

Alexandra Matei este, de ceva vreme, prezentatoare la o televiziune locală din Ploiești. Fiica lui Nico nu s-a afișat cu partenerul ei până acum, însă Nico îl laudă pe viitorul ei ginere. „Este un băiat excepțional, îi seamănă foarte mult tatălui. Pentru că fiica mea întotdeauna a căutat să fie puțin și din tatăl ei. (…) Și este foarte fericită, iar asta mă face și pe mine fericită. E împlinită, este iubită. Are o familie exact așa cum și-a dorit ea”, a mai spus Nico.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre