Primul nepot al lui Ion Țiriac, declarație de dragoste care va frânge inimi – Exclusiv

Primul nepot al lui Ion Țiriac, declarație de dragoste care va frânge inimi – Exclusiv
Fiul lui Țiriac junior respectă tradiția familiei și a primit numele tatălui. Dar de la tata a luat mai mult decât atât.

Fiul miliardarului Ion Țiriac, Ion Alexandru Țiriac, are doi băieți din căsătoria lui cu Ileana Lazariuc. Aceștia sunt mari deja, îi calcă pe urme cu repeziciune. Cel dintâi născut, primul nepot al lui Ion Țiriac, cel care, conform tradiției familiei Țiriac, a preluat numele tatălui, arată deja ca un tânăr adult. Alexandre Țiriac are 14 ani deja. El s-a născut la Paris, iar acum merge la școală la Geneva. El mai are un frate, Nicholas, cu un an și patru luni mai mic decât el. Și care a venit pe lume tot la Paris.

Tradiția numelui primului născut în familia Țiriac

Pe fiul cel mare al  fostului mare tenismen Ion Țiriac îl cheamă, ca pe tata, Ion. Și Alexandru. Pe fiul cel mare al acestuia, din căsnicia cu  frumoasa Ileana Lazariuc, îl cheamă ca pe pe tatăl său, Alexandru. Tradiția familiei Țiriac spune că fiecare prim băiat născut trebuie să poarte numele tatălui său.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din relația lor au venit pe lume cei doi băieți, Alexandre, de 14 ani și Nicholas, în vârstă de 13 ani. Alexandru și Nicholas au moștenit frumusețea părinților lor și pasiunea bunicului lor. Alexandre, fiul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Țiriac practică tenisul, bunicul său fiind cel care l-a îndrumat să facă acest sport. Ambii au activități extrașcolare și merg la o unitate de învățământ privată.

Primul nepot al lui Ion Țiriac și-a „topit” părinții cu această declarație de dragoste

Adolescentul a dezvăluit pe rețelele sociale cât de mult își iubește părinții și cât de importanți sunt aceștia pentru el. El a distribuit o imagine emoționantă cu o lucrare de artă ce reprezintă un copil  alături de părintele său. Copilul este  realizat din piesele extrase din forma părintelui, viziunea artistului fiind una foarte simbolică, și care l-a impresionat pe băiatul de 14 ani al lui Țiriac Junior. Puștiul și-a menționat părinții în postare.

Chiar dacă e abia la începutul adolescenței, Alexandre Țiriac este deja un tânăr în toată puterea cuvântului. Seamănă cu tatăl său, are alura lui, și probabil va crește să-l ajungă la înălțime sau chiar să-l depășească. El se antrenează constant și distribuie pe rețelele sociale imagini din timpul antrenamentelor. La fel cum face și tatăl său.

Educat pentru succes, fiul lui Țiriac Junior este foarte asumat cu asta. Nici nu are cum altfel. Va fi unul din moștenitorii imperiului clădit de fostul mare tenismen Ion Țiriac și e pregătit de mic.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre