Simona Ionescu / Redactor Șef

Vestea momentului: perversul de la Hollywood a fost diagnosticat cu leucemie. În ce stare se află acum

Vestea momentului: perversul de la Hollywood a fost diagnosticat cu leucemie. În ce stare se află acum
Problemele medicale ale lui Harvey Weinstein, producătorul de film de la Hollywood s-au înrăutățit. Medicii l-au diagnosticat acum cu leucemie.

Aflat în spatele gratiilor pentru numeroasele violuri pe care le-a comis, Harvey Weinstein, producătorul de film de la Hollywood trece prin momente foarte grele. TMZ a confirmat faptul că a fost diagnosticat cu leucemie.

Un diagnostic foarte dur

Producătorul de film de la Hollywood căzut în dizgrație are leucemie mieloidă cronică, care este un tip de cancer care începe în celulele care formează sângele din măduva osoasă, potrivit Societății Americane de Cancer. Reprezentantul lui Weinstein, Juda Engelmayer, și avocatul său, Arthur Aidala, au refuzat să vorbească despre noul diagnostic, dar au emis o declarație comună.

Dezvăluirea diagnosticului în presă, un gest „tulburător și inacceptabil”, spun avocații lui

„Craig Rothfeld, reprezentantul legal autorizat al lui Weinstein în domeniul sănătății în statul New York, își exprimă profunda consternare față de speculațiile privind starea medicală a lui Weinstein. Este atât tulburător, cât și inacceptabil faptul că astfel de probleme de sănătate private și confidențiale au devenit un subiect de discuție și speculație publică.

Din respect pentru viața privată a domnului Weinstein, nu vom face alte comentarii”, a fost mesajul acestora. Weinstein urmează un tratament pentru această boală la Rikers Island. Între timp, „monstrul de la Hollywood” e în așteptarea unui nou proces de agresiune sexuală.

16 ani de închisoare pentru violarea unei femei

În anul 2020, Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru violarea unei actrițe aspirante și agresarea sexuală a unei asistente de producție. Dar, procurorul din Manhattan Alvin Bragg, a decis să rejudece cazul celor două acuzatoare.

În septembrie bărbatul a fost acuzat și de a treia agresiune sexuală asupra unei femei într-un hotel din Lower Manhattan. În 2022, Weinstein a fost condamnat pentru violarea unei femei într-un hotel din Beverly Hills și primit 16 ani într-o închisoare din California. El s-a confruntat, de asemenea, cu un munte de procese civile în care a fost acuzat de viol și agresiune sexuală.

Operat la inimă în septembrie

Pe lângă problemele sale juridice, Weinstein a trebuit să se confrunte cu o serie de probleme de sănătate, inclusiv diabet, hipertensiune arterială, stenoză spinală și lichid pe inimă și plămâni.

În septembrie, el a fost transportat de urgență la spital pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale majore la inimă, după ce a simțit dureri în piept în închisoare. În timpul unei alte vizite la spital, a fost infectat cu COVID-19 și a ajuns la pneumonie, necesitând îngrijiri medicale suplimentare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri