Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești noi despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Vești noi despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion
S-au despărțit acum un an dar, surpriză, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg mai bine ca niciodată. Cineva i-a dat de gol.

Ce se întâmplă între Lidia Buble și Răzvan Simion? Cei doi foști parteneri de viață au acum o relație mai bună ca niciodată.

Vești noi despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

După cinci ani în care s-au iubit cu patimă, Răzvan Simion și Lidia Buble au luat-o acum un an pe drumuri diferite. La prima vedere, părea că cei doi nu mai au nici o legătură unul cu celălalt, dar nu e deloc așa. Cea care a spus adevărul despre ei a fost cântăreața Jo, ale cărei dezvăluiri sunt pur și simplu șocante.

Prietenă bună cu Lidia Buble, Jo a fost invitată într-un podcast unde a dat detalii uluitoare despre blondă și prezentatorul de la Antena 1. Mai mult, Jo a mărturisit că a învățat multe lucruri de la fosta iubită a lui Răzvan Simion.

„Eu nu sunt așa, de aceea am multe de învățat de la Lidia”

Jo afirmă că Lidia este lângă ea ori de câte ori are nevoie și o ajută cu tot ce poate. Se pare că Lidia s-ar fi destăinuit lui Jo cu privire la relația actuală dintre ea și Răzvan Simion.  „Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte.

Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul. Tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești.  Să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă. Ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a mărturisit vedeta în cadrul podcastului „Stai să zic eu”.

De când s-au despărțit, Lidia a preferat să se ocupe mult mai mult de carieră, apoi a făcut parte dintre concurenții Asia Express. Răzvan însă și-a găsit fericirea în brațele gingașei Daliana Răducan cu care acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre