Simona Ionescu / Redactor Șef

Viața bate filmul: Olivia Wilde dezvăluie rețeta de dressing pentru salata care l-a făcut pe Jason Sudeikis să o piardă

Viața bate filmul: Olivia Wilde dezvăluie rețeta de dressing pentru salata care l-a făcut pe Jason Sudeikis să o piardă
Olivia Wilde este destul de imatură, spun anumite voci, iar asta se vede chiar și atunci când vine vorba de a pregăti cina. Regizorul filmului „Don’t Worry Darling” a împărtășit rețeta pentru „sosul special pentru salată”, despre care fosta dădacă a copiilor ei a susținut că ar fi fost motivul unei lupte epice cu fostul ei partener, Jason Sudeikis.

Distribuind o fotografie din cartea Norei Ephron „Arsuri la stomac”, Olivia Wilde a dezvăluit rețeta: „amestecă 2 linguri Grey Poupon (n.r. un sortiment de muștar Dijon) cu 2 linguri de oțet bun de vin roșu. Apoi, se bate constant cu o furculiță, se adaugă încet 6 linguri de ulei de măsline, până când vinegreta devine groasă și cremoasă;  aceasta face o vinegretă foarte puternică, care este perfectă pentru salată verde, cum ar fi rucola și creson și andive”.

Rețeta este aproape aceeași pe care Wilde, în vârstă de 38 de ani, a împărtășit-o recent cu Food Network – și se presupune că l-a determinat pe Jason Sudeikis să se arunce sub mașina ei, într-un episod, scrie Page Six.

În același pasaj împărtășit în povestea ei pe Instagram, Wilde a făcut aluzie că încearcă să treacă peste relația ei – și peste drama care a urmat – cu Sudeikis. „Pentru că dacă spun povestea, te pot face să râzi și aș prefera să râzi de mine decât să-ți pară rău pentru mine.  Pentru că dacă spun povestea, nu doare atât de mult.  Pentru că dacă spun povestea, pot să mă descurc.”

Bona copiilor Oliviei Wilde, dezvăluiri incomode despore fostul soț al vedetei

Postarea lui Wilde vine imediat după ce fosta dădacă a familiei a vorbit cu Daily Mail despre încetarea relației ei cu Sudeikis. Potrivit bonei fostului cuplu, Sudeikis a devenit furios când soția sa a încercat să părăsească casa lor din California pentru a-l vizita pe actualul iubit, Harry Styles, ducându-i și cina, o salată și „sosul ei special”.

„În noaptea în care a plecat cu salata, Jason a urmărit-o, filmând-o în casă, a afirmat femeia, care a ales să rămână anonimă, pentru Daily Mail într-un articol publicat luni.  Ea spunea: „Mi-e frică de tine, Jason, mi-e frică de tine”. Și el a spus: „Dacă ți-e frică de mine, de ce îți lași copiii cu mine?” Atunci, Jason a ieșit afară și s-a întins sub mașina ei, ca să o determine să nu plece”.

Harry Styles

Potrivit bonei, actul de disperare al vedetei din „Horrible Bosses” a fost suficient pentru a o forța pe Olivia Wilde să se întoarcă în casa lor. „I-a reproșat că o făcea intenționat pentru a o face să întârzie să-l vadă pe Harry, a susținut bona.  Jason mi-a spus: „A făcut această salată și și-a făcut dressingul special și pleacă cu salata ei să ia cina cu Harry””.

Fostul cuplu neagă povestea bonei

În urma afirmațiilor dădacei, ea și actorul câștigător alunui premiu Emmy au negat vehement „acuzațiile false și ticăloase”. „În calitate de părinți, este incredibil de supărător să aflăm că o fostă dădacă a celor doi copii ai noștri mici ar alege să facă public astfel de acuzații false și ticăloase despre noi”, a spus fostul cuplu – care are împreună pe fiul Otis, de 8 ani, și fiica Daisy, de 6 ani.

„Campania ei de hărțuire, pentru noi, precum și pe cei dragi, prieteni apropiați și colegi, a atins apogeul. Vom continua să ne concentrăm pe creșterea și protejarea copiilor noștri cu speranța sinceră că ea va alege acum să ne lase familia în pace”, au mai transmis cei doi foști soți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre