Simona Ionescu / Redactor Șef

Vica Blochina și-a tăiat stomacul. Un bărbat a fost trup și suflet lângă ea în momentele grele

Vica Blochina și-a tăiat stomacul. Un bărbat a fost trup și suflet lângă ea în momentele grele
Vica Blochina e fiartă să arate bine și face orice e posibil să-și păstreze imaginea de femeie fatală.

Pentru că a încercat toate dietele și n-a reușit să slăbească cât și-a dorit, Vica Blochina a apelat la ultima soluție: și-a tăiat stomacul.

Operația a decurs bine, iar fosta balerină e în afara oricărui pericol, iar medicii au externat-o. Ea speră că până la vară va reuși să scape de 15 kilograme și să arate ca o divă în costumul de baie. Blonda a fost așteptată la spital de bunul său prieten, designerul Florin Burescu care a avut grijă ca acesteia să nu-i lipsească absolut nimic.

„Vica a fost externată, ieri, din spital. Florin Burescu a mers și a luat-o. Nu, nu sunt împreună, doar sunt buni prieteni. Vica acum este super bine, se pregătește pentru vară, vrea să arate foarte bine pentru ea.

Vica, pregătită să redevină femeia fatală

„Prima lună este doar pe supe și lichide”

A încercat foarte multe diete să slăbească, dar nu a reușit, pentru că este prea pofticioasă. Îi este foarte greu să slăbească, vrea să slăbească vreo 8-9 kilograme am înțeles, doctorul i-a zis că într-o lună, o lună și jumătate o să se întâmple această minune, după care trebuie să țină un regim alimentar sănătos.

A făcut operația laparoscopic, se simte foarte ok. Prima lună este numai pe supe și lichide. Nu are nimic altceva voie. Ieri a fost în Herăstrău și a făcut o tură de parc”, au declarat surse apropiate din anturajul vedetei pentru Click.

Vica speră să dea jos 15 kilograme până la vară

„Sunt zile mai bune și mai puțin bune”

Ca la orice operație, recuperarea e destul de grea și pentru Vica, vedeta având parte și de zile grele. „Astăzi sunt mai bine. Ieri nu m-am simțit bine… recuperare după plicatura gastrică necesită răbdare… sunt zile mai bune și zile mai puțin bune… nu am dureri de stomac, doar o mică jenă și mă doare capul. Îmi este puțin foame, beau doar lichide clare, 2 litri pe zi minim… medicamente prescrise nu sunt multe”, a scris Vica Blochina pe contul său de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre