Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Cornea a făcut marele gest pentru Andreea Bălan. Cum a reacționar artista

Victor Cornea a făcut marele gest pentru Andreea Bălan. Cum a reacționar artista
Relația dintre Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea este din ce în ce mai sudată. Cântăreața nu se mai dezlipește de noul său iubit, iar acesta răspunde cu aceeași monedă.

Nu doar că a dus-o peste tot în turnelele sale din această vară, dar Victor Cornea a făcut marele gest pentru Andreea Bălan. Artista nu-și mai încape în piele de bucurie și a dezvăluit totul pe internet.

De mai multe  luni, tenismenul Victor Cornea (29 de ani) și Andreea Bălan (39 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista deja i-a făcut acestuia cunoștință cu fetele sale, Ella și Clara, pe care le are cu George Burcea. Este pentru prima dată când vedeta le prezintă fiicelor sale un prieten. E de notorietate relația pe ascuns pe care a dus-o cu Tiberiu Argint, care călătorea și el în locurile unde artista mergea cu fiicele sale, în perioada în care se frecventau. Recent, cântăreața s-a bucurat de o surpriză plăcută din partea iubitului ei și apoi de încă una, și mai și.

Victor Cornea a făcut marele gest pentru Andreea Bălan

De când sunt împreună, Andreea Bălan radiază de fericire, lucru vizibil. Pe 23 iunie, atunci când a împlinit vârsta de 39 de ani, Andreea Bălan a făcut public faptul că există un bărbat în viața ei din nou. „Astăzi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragii mei, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a fost mesajul publicat de aceasta pe Instagram.

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei mai tânăr cu 10 ani

Chiar dacă între cei doi amorezi există o diferență de un deceniu, în favoarea sportivului, spre nemulțumirea părinților acestuia, Victor și Andreea sunt mai atașați decât și-ar putea imagina lumea.

Zilele trecute, s-a dovedit că Victor Cornea și-a personalizat prosoapele cu care merge în competiție, astfel încât să aibă brodate numele iubitei sale. Ori de câte ori își șterge fața, o simte pe buze.

Victor Cornea a făcut marele gest pentru Andreea Bălan

Ieri, sportivul a făcut marele gest și i-a dat Andreei Bălan un cadou neateptat. Victor Cornea i-a dat iubitei sale trofeul de cristal obținut după victoria de sâmbătă seara. Perechea româno-austriacă Victor Vlad Cornea / Philipp Oswald a cucerit titlul în proba de dublu din cadrul turneului de tenis challenger de la Banja Luka (Bosnia-Herţegovina), dotat cu premii totale de 118.000 de euro, sâmbătă, după ce a trecut în finala de cuplul Andrei Golubev (Kazahstan)/Denis Molcianov (Ucraina), cu 3-6, 6-1, 15-13.

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o iubire plină de pasiune

Trofeul primit de sportivul român a ajuns în mâinile iubitei sale, care nu mai prididește cu laudele. „Sunt cea mai mândră de tine, iubirea mea Victor Cornea”, a scris Andreeea Bălan în postarea sa de la Insta Story. Ea explică faptul că acest trofeul este al 11-lea din cariera iubitului ei și al șaselea din categoria ATP Challenger, ceea ce îi asigură prezența la US Open.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre