Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Cornea nu se mai dezlipește de Andreea Bălan. Semnele arată că urmează să devină o familie în mod oficial

Victor Cornea nu se mai dezlipește de Andreea Bălan. Semnele arată că urmează să devină o familie în mod oficial
De vara aceasta, Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea doi trăiesc o poveste de amor cât se poate de vizibilă. Zilele trecute s-au reunit, împreună, la Constanța. Andreea a luat și fetițele cu ea.

Victor Cornea are intenții serioase cu Andreea Bălan. Sunt semne clare care arată că urmează să devină o familie în mod oficial. Tenismenul, care are cu 10 ani mai puțin decât iubita sa, participă în acest weekend la Cupa Devis. El a distribuit imagini alături de fiicele Andreei Bălan, cu care, se vede, are o relație extrem de apropiată. Se poartă foarte atent cu ele, le duce în brațe, se joacă cu ele. Cumva, e clar pentru toată lumea, că Victor Cornea și-a intrat în rolul de al doilea tătic pentru micuțe.

Victor Cornea, intenții serioase cu Andreea Bălan

Dar și Andreea Bălan are intenții serioase cu el. Niciunul din iubiții pe care i-a avut după divorțul de George Burcea nu a interacționat cu fiicele Andreei. Ba mai mult, a durat timp până să se expună alături. Cu cel mai bun tenismen din România, Victor Cornea, numărul 68 ATP, Andreea Bălan a schimbat abordarea.

Ea s-a fotografiat și filmat în compania sportivului încă de la debutul relației, iar fetițelor le-a făcut cunoștință cu noul iubit, la fel de repede. Și mamei sale i l-a prezentat rapid. Pe altă parte, Victor a făcut și el pasul și a dus-o pe Andreea în fața părinților. Aceștia nu au fost prea fericiți de diferența de vârstă dintre ei sau de faptul că Andreea e o vedetă cu o viață personală expusă și vizibilă. În schimb, relația lui Victor Cornea cu mama Andreei e perfectă, el îi spune deja „mami”.

Victor Cornea: „O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren”

„Avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. (…) Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea Așii Tenisului de la Digi Sport.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre