Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Beat turtă, Mihai Bendeac și-a dat chiloții jos în mijlocul străzii! A rămas gol-goluț, în timp ce părinții săi se rugau la Arsenie Boca pentru el

Video. Beat turtă, Mihai Bendeac și-a dat chiloții jos în mijlocul străzii! A rămas gol-goluț, în timp ce părinții săi se rugau la Arsenie Boca pentru el
Beat turtă. Video. Mihai Bendeac a petrecut sâmbătă noapte într-un mod extrem. S-a îmbătat criță și a făcut spectacol în plină stradă. Și-a dat pantalonii și chiloții jos în plină stradă, spunând că părinții lui se află la mormântul lui Arsenie Boca, și se roagă pentru el.

După doi ani de restricții, din cauza pandemiei, Mihai Bendeac a dorit parcă să recupereze toată distracția într-o singură noapte. Însoțit de Codin Maticiuc, de PR-ul Monica Monteanu și de actrița Anca Diniciu, juratul de la iUmor a plecat din club pe trei cărări. A petrecut toată noapte cu mulți litri de alcool, în compania unor alte vedete autohtone, printre care și Mihai Bobonete.

Lui Codin Maticiuc, unul dintre cei mai buni prieteni ai actorului, i s-a părut amuzant să-l filmeze și să-l posteze pe Instagram pe Bendeac beat turtă și, mai ales, în momentul în care și-a dat jos panatalonii în plină stradă.

În clipurile realizate de Maticiuc, Mihai Bendeac pare să încerce să se repună pe picioare sorbind apă dintr-o sticlă. Degeaba, însă. Alcoolul și-a spus, în final, cuvântul.

Bendeac s-a dat jos din mașină, și-a dat jos pantalonii și și-a arătat fundul. Cu dedicație pentru paparazzi, deși singurul care îl filma era prietenul lui, Codin.

Sursă video: Instgram

Dacă actorul va regreta ieșirea de sâmbătă noapte, vom vedea.

Însă, cu siguranță, va avea nevoie de cel puțin o aspirină în cursul zilei de azi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre