Cel mai important este ca rochița de mireasă aleasă să fie cât mai comodă cu putință, pentru a vă putea mișca și dansa în voie. Dar nu toate femeile reușesc să poarte o asemenea variantă.
Așa s-a întâmplat cu o frumoasă mireasă, care a optat pentru o rochie superbă, dar extrem de incomodă, care i-a dat multă bătaie de cap. Mireasa a ales o rochie tip prințesă, cu un jupon atât de voluminos și o trenă imensă, încât femeia reușea cu greu să meargă și doar sprijinită de mirele său.
Un aperitiv fabulos: pâine umplută
De parcă asta n-ar fi fost de ajuns, probleme mari erau și la partea de sus a rochiei, mireasa fiind obligată să o țină cu mâna pentru a nu arăta invitaților ce doar bărbatul ei vede. Foarte greu i-a fost frumoasei miresici să se așeze și pe scaun, având nevoie de ajutor din partea mai multor persoane, inclusiv a preotului care aștepta să oficieze slujba.
Rochie de mireasă tort și realizată din mănuși de cauciuc
Nu doar rochia acestei mirese a stârnit de-a lungul timpului râsete, ci și alte ținute. Cum ar fi rochița de mireasă sub formă de tort sau cea care a transformat-o pe domnișoară într-un adevărat… pudel. Și dacă până acum nu credeați că poate exista așa ceva, s-a confecționat și rochia de mireasă din baloane sau cea din… mănuși de cauciuc din cele folosite pentru curățenie. Ca să știe ce o așteaptă în calitate de proaspătă nevastă…
Cea mai lungă rochie de mireasă
Cu câțiva ani în urmă, în Piața Constituției din București și-a salutat admiratorii mireasa care a purtat rochia cu cea mai lungă trenă din lume, de aproape trei kilometri. Și pentru ca toți cei prezenți să vadă frumusețea, fata a fost ridicată deasupra pământului într-un balon.
Pentru această ținută care a intrat în Cartea Recordurilor s-a lucrat peste 100 de zile și au fost folosiți peste 4700 de metri de tafta, 10.5 m de matase jakard, 45 de metri captuseala si 5.5 m de corset-chantilly. Croitorii au folosit si 1.857 de ace si 150 de papiote de ață de cusut.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook