Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Fiul lui Pepe e deja fanul nr. 1 al tatălui său. Încă se și supără… – Exclusiv

Video. Fiul lui Pepe e deja fanul nr. 1 al tatălui său. Încă se și supără… – Exclusiv
Pepe le-a făcut cadou fanilor săi, dar mai ales familiei sale, o nouă piesă, înainte de Crăciun. „Familia mea” se numește piesa și a devenit rapid un hit.

În primul rând pentru fiul lui Pepe. Copilul de câteva luni este absolut îndrăgostit de melodie și nu se mai satură să o asculte. Practic, de cânt celebrul său tată a lansat piesa, cea mai mare distracție a lui Junior e să stea în brațele artistului și acesta să îi pună, pe laptop, să asculte melodia.

„Golanul acesta mic vrea piesa nouă pe repeat… non stop !!! 😆 Eu zic să ne conformăm cu toţii!!! Să nu supărăm puştiul!!!”, a dezvăluit Pepe într-o postare adorabilă pe care a distribuit-o pe contul său de Instagram.

Pepe, declarație de dragoste muzicală

Pepe trăiește cele mai frumoase momente din viața lui. Are trei copii, două fete și un băiat, o carieră pe culmile succesului. Lor, dar și noii sale soții le-a dedicat melodia pentru  realizarea căreia a colaborat cu bunul său prieten, Connect-R. videoclipul e filmat la Pepe acasă, iar în imagini apar toți cei foarte dragi lui: soția și copiii.


Piesa și-a numit-o simplu, „Familia mea”.  Versurile vorbesc despre marile bucurii ale vieții lui Pepe: copiii și soția. Pe Yasmine, cea cu care a început să formeze un cuplu la câteva luni după despărțirea de a doua sa soție, Raluca, o numește, nici mai mult, nici mai puțin decât „femeia vieții mele”. Tânăra de 27 de ani e în al nouălea cer.

„Am copiii lângă mine, / Şi am sufletul bogat, / Şi cu femeia vieţii mele, / Mă simt binecuvântat. / Atâta timp v-am aşteptat prin ceaţă. / Şi aţi venit. / Aţi venit ca să-mi daţi viaţă”, cântă Pepe în prima strofă a noii sale melodii. Refrenul  continuă declarația de dragoste: „Voi sunteţi viaţa mea, / Şi fericirea mea e lânga voi. / Voi sunteţi viaţa mea, / Şi toată viaţa mea înseamna noi. / Voi sunteţi viaţa mea, / Doar Dumnezeu ştie cât vă iubesc din suflet. / Voi sunteţi viaţa mea, / Şi cerului vreau să îi mulţumesc / Pentru Familia mea”.

Sursa foto: Youtube, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre