Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Nicolae Guță are probleme de sănătate. Manelistul e speriat

Video. Nicolae Guță are probleme de sănătate. Manelistul e speriat
În timp ce făcea un live pentru fanii săi, Nicolae Guță a început să nu mai vadă corect ce scriau internauții. A realizat că a început să aibă probleme cu vederea.

Nicolae Guță are probleme cu vederea și acest lucru s-a văzut în timpul unui live. Prietenii i-au sărit imediat în ajutor, dar artistul părea speriat de ceea ce i se întâmplă.

„De aproape își trebuie ochelari

Trec anii și peste Nicolae Guță, iar unul dintre cei mai apreciați cântăreți ai românilor a început să aibă probleme cu vederea, neputând să citească ceea ce scriau fanii într-un live făcut recent. Prietenii i-au sărit imediat în ajutor cu o pereche de ochelari, dar situația nu s-a rezolvat decât pe moment.

„Mă, dar ce tari sunt… Mă zăpăcesc, mă”, a spus Guță, în timp ce a înapoi ochelarii, frecându-se la ochi. „Înseamnă că îți trebuie ochelari foarte slabi. De aproape îți trebuie ochelari. Auzi, că unu…”, i-a spus artistului unul dintre prietenii care îl ajutau să facă live-ul.

Și fiica lui Guță a avut probleme cu sănătatea

Nicoleta Guță a avut probleme de sănătate

Anul trecut și fiica lui Nicolae Guță, Nicoleta, a trecut prin probleme mari de sănătate. O perioadă aceasta nu a mai fost văzută la televizor și a explicat ce s-a întâmplat cu ea. Aceasta a suferit o operație, care însă nu i-a reușit. „Din păcate pentru mine am avut câteva probleme cu sinusurile. Am avut o sinuzită cronică, o deviație de sept și atunci a trebuit să rezolv. Am făcut o operație, dar din păcate nereușită. Răcesc mai ușor. Dumnezeu a fost bun și vocea nu a fost afectată. Pe nara dreaptă deloc.”, a declarat Nicoleta Guță, la Antena Stars.

„Se ține de capul meu. S-a autoproclamat sau se crede el președinte”

Cu ceva timp, Nicolae Guță a vorbit și despre amenințările pe care le-a primit. „E mai bine de o săptămână de când se ține de capul meu. Se ține de capul meu. Are rost să îi spun numele sau nu. Un oarecare Vulcan, care s-a autoproclamat sau se crede el președinte. Acolo, în biografia lui, are președinte, are judecător, are procuror. Una peste alta, eu știu ce vor”, a spus Nicolae Guță într-un live pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre