Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Star al lui Manchester City, ceartă monstruoasă cu iubita în public. Aproape că i-a dat un cap în gură

Video. Star al lui Manchester City, ceartă monstruoasă cu iubita în public. Aproape că i-a dat un cap în gură
Atacantul lui Manchester City, Phil Foden, s-a certat cu iubita lui, Rebecca Cooke, cu strigături. Cei doi, aflați în vacanță în Corfu, erau pe plajă când a izbucnit scandalul.

Starul fotbalului englez, considerat unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume, are de toate în bagaj: iubită, doi copii cu ea, doi părinți de iubită în vacanță cu el, dorința de a se scălda și un telefon rămas pe plajă.

Iubita i-a umblat în telefon

Telefon în care Rebecca s-a uitat și urmarea a fost că l-a întâmpinat pe frumușelul talentat de numai 22 de ani cu urlete și imperativa, retorica declarație: „Ce, crezi că sunt proastă?!”. Și a mai bolborosit ceva despre cum că mereu se întâmplă același lucru, în final trimițându-l „la aia”, să rămână cu ea.

The Sun a făcut rost de momentul filmat în care țipetele femeii (39 de ani) au atras din partea responsabililor o invitație de a părăsi locul în care deranjau ceilalți turiști.

Cât despre fotbalist, el a cam pus capul în pământ, semn că Rebecca l-a prins cu vreo pisicuță în sac. În fond, Foden e recunoscut că îi place să marcheze; și se pare că nu numai în poarta adversarilor de pe terenul de fotbal!

Video:

 

Cum au reacționat alții când au fost prinși cu altele:

Fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! VIDEO

Eduardo Salvio, fost coechipier al lui Messi, a fost surprins de soție, Magali Aravena (foto), în luna aprilie a acestui an, cu o altă femeie. Fotbalistul a încercat să fugă, dar nevasta s-a pus în fața mașinii. Cu toate acestea, Salvio a călcat accelerația, lovind-o. Mai rău, a fugit de la locul accidentului și a ajuns să fie dat în urmărire națională.

Presa din Argentina scrie că Magali Aravena a suferit un traumatism la un picior, astfel că a depus plângere împotriva soțului. Salvio este căutat acum de poliție: „Jucătorul a lovit-o pe domnișoara Aravena și a fugit”.

Presa din Argentina susține că soția i-ar fi descoperit după ce Sol Rinaldi, amanta fotbalistului, ar fi postat cu o seară înainte o imagine pe Instagram, din timpul unui grătar. Sol Rinaldi este o jurnalistă argentiniană în vârstă de 28 de ani.

Prins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! E dat în urmărire generală
Sol Rinaldi

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre