Simona Ionescu / Redactor Șef

Video straniu: Justin Bieber a izbucnit în lacrimi. Soția sa Hailey a avut o reacție bizară

Video straniu: Justin Bieber a izbucnit în lacrimi. Soția sa Hailey a avut o reacție bizară
Fanii lui Justin Bieber sunt alarmați, după ce artistul a izbucnit în lacrimi și nimeni nu știe care este motivul. Ceea ce face lucrurile și mai ciudate este că soția sa, Hailey, a avut o reacție cât se poate de bizară la întreaga situație. Cântărețul a avut o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv de natură psihică și neurologică.

Justin Bieber a stârnit panică și îngrijorare în rândul fanilor după ce o serie de imagini îl arată cum a izbucnit în lacrimi. Motivul supărării cântărețului nu se cunoaște, însă o parte din teorii sugerează probleme în căsnicia cu Hailey Bieber, mai ales că aceasta a avut o reacție bizară la lacrimile lui Justin Bieber. 

Cântărețul a avut destul de multe probleme de sănătate în ultimii ani. În vara anului 2022, Bieber a recunoscut public că suferă de sindromul Ramsay Hunt, care i-a cauzat paralizia în anumite zone alte feței. Pe lângă asta, artistul s-a luptat cu stresul și depresia, iar soția sa, Hailey Bieber, i-a fost mereu alături, așa cum chiar Justin a mărturisit. 

Bieber s-a pozat plângând, dar Hailey a reacționat bizar 

Într-o postare pe contul său de pe Instagram, Justin Bieber le-a arătat fanilor mai multe poze cu el într-o serie de ipostaze. Printre imagini, artistul apărea jucând golf, cântând la Coachella sau relaxându-se într-o piscină. Una dintre imagini însă a stârnit îngrijorare în rândul fanilor, căci Justin Bieber avea lacrimi pe față și se vedea clar că plânge. 

Justin Bieber a postat imagini în care plângea, fapt ce a stârnit îngrijorarea fanilor
Sursa foto: Instagram

„Dar de ce plângi?”,  „Justin, suntem aici pentru tine, frate”,  „Ești bine, bro?”, „ Sper că ești bine, urăsc să văd lacrimi pe fața ta”, au fost câteva dintre comentariile internauților îngrijorați. Și Hailey Bieber i-a lăsat artistului un comentariu.

Hailey Bieber și-a luat soțul peste picior 

Hailey Bieber și-a luat soțul peste picior
Foto: Captură Instagram

Însă în loc să se arate îngrijorată sau să îl consoleze, Hailey s-a rezumat doar la a-și complimenta soțul pentru chipul său drăguț, ba chiar a părut că îl ia peste picior: „Un plângăcios drăguț”, a comentat Hailey la postarea soțului ei, la care a adăugat și o față emoticon care plânge. 

Nu se știe ce a cauzat o asemenea reacție, sau care este motivul pentru care Justin Bieber plângea, însă comentariul soției sale face trimitere către două variante posibile. Ori între cei doi există probleme, ori motivul supărării lui Bieber nu era unul serios, astfel că fanii s-au alarmat degeaba. Însă ținând cont de istoricul celebrului artist, orice este posibil. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre