Simona Ionescu / Redactor Șef

Video tulburător. Grigore Leșe, zbierând la public. Artistul a făcut o adevărată criză pe scenă

Video tulburător. Grigore Leșe, zbierând la public. Artistul a făcut o adevărată criză pe scenă
Pe cât de talentat spun cunoscătorii că este pe atât de temperamental e artistul Grigore Leșe. Practic nu există spectacol sau eveniment la care să participe fără să certe invitații, deranjat de ceva.

Cu un temperament de mare vedetă, Grigore Leșe, a făcut o adevărată criză pe scenă, la ultimul spectacol la care a fost invitat. Artistul a fost deranjat de condițiile oferite pentru concertul din Țara Lăpușului. Prin urmare a izbucnit pe scenă, spre oroarea publicului din sală. Marea supărare a rapsodului a fost declanșată de faptul că o femeie a intrat în sală după ce el a început spectacolul.

„Tupeul de neconceput” al unei femei

Concret, lui Grigore Leșe nu i-a convenit cum a fost organizat concertul. În plus, artistul și-a întrerupt recitalul când a văzut că cineva a intrat în sală după începerea spectacolului. Prin urmare, a început să-și exprime nemulțumirile, pe un ton agasat și virulent, față de locul în care a venit să cânte, precum și față de lipsa de disciplină de acolo.

Aproape că nu există concert al lui Grigore Leșe în care acesta să nu aibă ceva de reproșat, public, de pe scenă

„Gata, la revedere, îmi pare foarte rău. Am spus să închideți ușa, a intrat doamna, la revedere. Asta este. Gata. Indisciplină.  Când am plecat, am spus că vreau un singur concert, vreau la moment să fie mai scurt și punct. Nu mă interesează, gata cu minciunile, cu vicleșugul, sunt sătul”, a punctat artistul.

„Păi cum adică să cânt dacă dumneavoastră nu îmi asigurați condiții să cânt, credeți că mă trag de șireturi așa cu cine vreți? Hotărăsc eu când dau concertul, nu când vreți dumneavoastră. Eu am luat avionul pentru asta, am lăsat trei concerte”, a mai adăugat Grigore Leșe.

Grigore Leșe a făcut o adevărată criză pe scenă

Artistul de muzică populară a continuat să spună că nu i s-au oferit condițiile necesare pentru a-și susține cântarea. El ar fi  anulat trei concerte pentru a-l onora pe organizator, fiind dezamăgit de modul în care se desfășoară evenimentul.

Un spectator a filmat întreaga situație de criză și a postat-o pe platformele de socializare. Oamenii și-au amintit că astfel de ieșiri nervoase sunt la ordinea zilei în concertele lui Grigore Leșe.

Artistul și-a ieșit din pepeni și într-o emisiune live, la TVR, Vedeta Populară, în care a atacat o adolescentă în vârstă de 16 ani. „Bă, eu nu cer d-astea, mă! Eu cânt! Nu impui să cânte orchestra și tu, poate, nu poți cânta. Tu te-ai angajat să mă fentezi pe mine că poți cânta fără orchestră. Cel puțin, orchestra te mai acoperă când intonezi fals”, a spus Grigore Leșe, potrivit Star Popular.

Amintim și un episod similar din 2018, în care artistul a fost deranjat tot de o persoană care a intrat în sala de spectacole după ce el a început concertul. „Gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, am spus să închideți ușa! A intrat doamna, la revedere, plecăm! Asta este! Nu, nu. Gata, gata! E disciplină, gata, gata, disciplină! Puteți să înjurați, să scrieți unde vreți, nu mă interesează. Eu am spus ceva! Gata, gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, nu ne jucăm! Poate să vină mama aici, poate să vină Hristos! Eu am pus niște condiții!”, a spus Grigore Leşe către public.

Doctor în muzică

Grigore Leșe este un cântăreț de muzică populară care interpretează piese din  zona Țării Lăpușului. S-a născut în Stoiceni, Maramureș, acum 70 de ani. Absolvent al Facultății de Interpretare (fagot) la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, artistul deține titlul de doctor în muzică și este profesor asociat la Facultatea de Litere a Universității din București și la Universitatea de Muzică București. Celebrul artist este divorșțat și are un fiu trecut de 40 de ani.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre