Simona Ionescu / Redactor Șef

Videoclipul care a strârnit agitație în social media. Ce spune Justin Bieber despre Selena Gomez?

Videoclipul care a strârnit agitație în social media. Ce spune Justin Bieber despre Selena Gomez?
Drake a apelat la o favoare de la Justin Bieber în ceea ce privește videoclipul pentru cea mai nouă piesă a sa, iar vedetei i s-au potrivit perfect versurile despre fosta sa iubită.

Justin Bieber are rolul principal în videoclipul pentru noua piesă Popstar a lui Drake și DJ Khaled.

Cântărețul în vârstă de 26 de ani l-a înlocuit pe Drake, care se află în carantină în conacul său canadian, în clipul lung de opt minute. În videoclip, Justin Bieber își sincronizează buzele cu versurile înregistrate de Drake.

Se pare că Selena Gomez încă apare în viața lui Justin Bieber

În timp ce Justin pălăvrăgește despre geniala petrecere, înconjurat de fete frumoase, mașini de lux și sticle de șampanie, este văzut mimând numele fostei sale, Selena Gomez.

„Uite, Ariana, Selena, Visa mea”, spune Bieber în timp ce își asumă rolul de star pop bogat pentru povestea videoclipului.

Videoclipul distractiv începe cu apelul lui Khaled și urmărirea lui Drake prin FaceTime pentru a participa la videoclipul pentru Popstar, în ciuda faptului că sunt blocați în țări diferite.

„Nu pot face un videoclip, nici măcar nu pot pleca din țară și tipul ăsta vrea să fac un videoclip pentru el. Există un lucru pe care îl pot face sigur, dar va trebui să cereți totuși o favoare”, îi spune Drake prietenului său.

Drake îi „cere o favoare” lui Justin Bieber, apoi  Bieber preia rolul vedetei din videoclip.

Ce spune soția lui Justin Bieber, Hailey?

Videoclipul cu buget ridicat se încheie cu Justin trezindu-se în pat lângă soția sa Hailey Bieber, iar ea îl întreabă: „Ești bine?”.

„Am avut un vis nebun. Drake mi-a cerut să apar într-un videoclip, dar el nu era în videoclip, ci doar o grămadă de oameni”, îi spune cântărețul partenerei sale.

Înainte de relația cu modelul Hailey, el a avut o lungă istorie romantică cu Selena Gomez. Cei doi au avut o poveste de dragoste turbulentă, care a fost aprinsă și stinsă de ani de zile după ce a fost expusă în lumina reflectoarelor.

Povestea lor de dragoste eșuată s-a întins până în 2011 și a fost urmărită de presă și de fani până în 2018, când Justin și Selena s-au despărțit definitiv.

Povestea avocatului mort de Covid după vacanța în Grecia e cu totul alta decât s-a spus

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre