Simona Ionescu / Redactor Șef

Viitorul videochat-ului în pericol! Vor crea femei superbe cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Viitorul videochat-ului în pericol! Vor crea femei superbe cu ajutorul Inteligenței Artificiale
Inteligența Artificială deja începe să ne dea viața peste cap. Imagini care par reale sunt de fapt create pe calculator. Inclusiv concursuri mari de fotografie au fost câștigate de imagini generate de computere, doar pentru a demonstra că avansul tehnologic e uriaș și, practic, orice este posibil.

Practic viitorul videochat-ului e în pericol. Pasul de la o imagine la animație e facil și a fost deja făcut. Este doar o chestiune de timp până când locul domnișoarelor reale care întrețin atmosfera vor „lucra” unele virtuale, generate pe calculator.

De asta și-au dat seama zeci de mii de bărbați care au fost păcăliți de cea mai nouă apariție pe rețelele de socializare: Hailey Lopez, o domnișoară cu forme generoase, fană înfocată a echipei de fotbal american Miami Dolphins. Cea mai sexy suporteriță are cont verificat ( cu bifă albastră) pe X / Twitter, unde postează multe fotografii în legătură cu echipa sa preferată.

Cea mai focoasă suporteriță a indus în eroare zeci de mii de bărbați

Recent, fotografii cu tânăra extrem de atrăgătoare au devenit virale. Fanii au înnebunit când au văzut ce frumoasă e și cum pozează ea cu decolteul la vedere, apoi în tricoul echipei din Miami.

Hailey Lopez i-a înnebunit pe bărbați cu aparițiile sale decoltate

Imaginile a strâns sute de mii de vizualizări cu profilul ei. Hailey Lopez a postat pe X / Twitter o fotografie de pe Stadionul Hard Rock, adăugând mesajul „Hai, delfinii!”.

Cea mai sexy suporteriță nu există în realitate: e generată pe calculator

La scurt timp, Hailey Lopez a mai adăugat o fotografie din fața Stadionului Hard Rock, îmbrăcată în tricoul celor de la Miami Dophins.  „Ce meci! Aripioarele sus!”, a notat blonda în descrierea fotografiei.

Viitorul videochat-ului în pericol

Publicația spaniolă Marca a dezamăgit pe toți bărbații, dezvăluind că blonda cu sâni mari și un chip care i-ar asigura coronița la concursul Miss Universe nu există în realitate.  Profilul ei este, de fapt, generat de către inteligența artificială.  Fără informația aceasta, oricine ar putea jura că nu este așa, și că domnișoara e 100% reală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Lopez (@hailey.lopezxo)

Imaginea tinerei este generată perfect, înclusiv în format video, nu e de mirare că mulți au căzut în plasă. Internauții care așteptau cu sufletul la gură ca preferata lor să mai posteze o fotografie, au căzut în plasă. Categoric, era rețelelor sociale și a tehnologiei va aduce și alte surprize.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre