Simona Ionescu / Redactor Șef

Vila și mașina celebrei Carmen Harra au fost distruse. Clarvăzătoarea va trebui să scoată din buzunar o sumă imensă pentru reparații

Vila și mașina celebrei Carmen Harra au fost distruse. Clarvăzătoarea va trebui să scoată din buzunar o sumă imensă pentru reparații
Adriana Bahmuțeanu și soțul său, George, nu o vor avea alături de ei la nuntă pe cea mai importantă persoană din viața lor, Carmen Harra.

Celebra prezicătoare trece prin momente foarte grele și se află din imposibilitatea de a veni în România.

Invitată în emisiunea Corneliei Ionescu, Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cununia religioasă făcută la o biserică din Ucraina. De asemenea, bruneta a amintit de faptul că îi este foarte greu să strângă toți invitații pentru petrecerea de nuntă, iar Carmen Harra, datorită căreia fosta soție a lui Silviu Prigoană și George sunt împreună, va lipsi.

Celebra clarvăzătoare a căzut pradă ciclonului care a făcut ravagii în America și i-a distrus vila aproape complet. În urmă cu câțiva ani, Carmen a mai fost afectată de urganul Irma, dar de data asta paguba este mult mai mare și va trebui să scoată din buzunar peste 100.000 de euro ca să repare stricăciunile.

„I-a stricat mașina, i-a stricat casa, deci nu reușim să ne sincronizăm să-i aducem pe toți”

„Carmen, prietena noastră dragă, Carmen Harra, nu mai poate veni în România, pentru că i s-a inundat casa din cauza ciclonului, urganului, i-a intrat apă, i-a terminat pereții, i-a decopertat toată casa și este în renovări și în lucrări. O costă peste 100.000 de euro investiția în casă, deci i-a intrat apa la un metru în casă.

Nu i-au anunțat, nu nimic, s-a trezit cu apa peste ea. I-a stricat mașina, i-a stricat casa, deci nu reușim să ne sincronizăm să-i aducem pe toți”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana și George s-au căsătorit religios în Ucraina

Cu puțin timp în urmă, Adriana Bahmuțeanu și George și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în secret, într-o biserică din Ucraina, apoi au petrecut în Bucovina. „Am vrut să facem nunta la o mănăstire. Eu sunt din Bucovina și despre această zonă din Ucraina îmi povestea bunica când eram copil. Am fost o singură dată, când eram mică, la Cernăuți.

George Restivan nu a vrut să trăiască în păcat

Soțul meu îmi tot spunea să facem nunta ca să nu trăim în păcat. În Ucraina, oamenilor le e frică pentru că e război, însă viața merge înainte. Am văzut oameni obișnuiți, care mergeau la serviciu, la piață, își plimbau copiii. Se intră, într-adevăr, greu în Ucraina și la ieșire e tot așa. Noi am stat șase ore în vamă”, ne-a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre