Simona Ionescu / Redactor Șef

Violeta, fata cu doi părinți celebri, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. are buletin

Violeta, fata cu doi părinți celebri, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. are buletin
Violeta Bănică este bucuria celebrilor ei părinți, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. A fost o bebelușă adorabilă, un copil frumos, iar acum este o domnișoară adevărată. Tocmai a împlinit 14 ani. Cine a fost primul care a felicitat-o.

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, a împlinit 14 ani pe 15 decembrie. A primit zeci de urări, dar printre primii a fost fratele ei, Radu Ștefan Bănică Junior. Cât de mult seamănă și cât sunt de frumoși îi vedeți în fotografia alăturată!

Radu Ștefan Bănică, fratele ei mai mare, a fost printre primii care a felicitat-o pe sora cea mică, Violeta și a postat o fotografie cu ei doi.

Violeta, fata cu doi părinți celebri, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. are buletin

Violeta Bănică a împlinit 14 ani și sute de fani i-au oferit ”inimioare” pe paginile de socializare, iar câteva zeci i-au urat de bine. Copila cu chip angelic s-a transformat într-o adolescentă extrem de frumoasă. Pare că moștenește trăsăturile și talentul părinților ei.

Radu Ștefan Bănică, fratele ei mai mare, a fost printre primii care a felicitat-o și a postat o fotografie cu ei doi. Comentariile au curs în valuri. Internauții au remarcat cât sunt de frumoși și cât de mult seamănă.

Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior. Chiar dacă părinții ei s-au despărțit, copiii sunt în relații foarte bune. La rândul său, Radu este fiul dintr-o relație a lui Ștefan Bănică junior, cea Camelia Constantinescu. Radu a mărturisit că o respectă foarte mult pe Andreea Marin și că își vizitează des sora mai mică.

Violeta este o elevă de excepție

Este prea curând să spune ce vrea să devină când va fi ”mare”. Oscilează între muzică și Drept, dar îi place și Matematica. Acum, Violeta este o elevă de excepție, implicată în foarte multe proiecte. Îi plac bijuteriile, nu dintre cele scumpe ci orice reprezintă un dar de la o persoană apropiată, pe care o iubește. Într-un scut interviu filmat, luat ei la un eveniment organizat de mama ei, Violeta a arătat că poartă la gât, permanent, un lănțișor cu cruciuliță, dăruit de bunica ei. De mama lui Ștefan, tatăl, fiindcă doar pe ea o are ca bunică.

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în 2006, iar după șapte ani au decis să divorțeze. Din relația celor doi a rezultat Ana Violeta.

Recent, Andreea Marin a dezvăluit câteva detalii despre Violeta. A spus de nenumărate ori că Violeta îl moștenește pe tatăl său în ceea ce privește talentul și ar putea să urmeze o carieră muzicală.

„E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a spus Andreea Marin.

În privința relațiilor cu frații ei, fiica Andreei Marin se înțelege de minune cu Radu Ștefan Bănică, dar și cu Alexandru, fratele mai mic. Toți trei se împacă foarte bine și petrec timp împreună.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre