Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani a făcut nebunii indecente cu nașa, sub privirile nuntașilor! Momentul incendiar a fost filmat

Viorica de la Clejani a făcut nebunii indecente cu nașa, sub privirile nuntașilor! Momentul incendiar a fost filmat
Viorica de la Clejani e unică și nimeni nu știe cum să-i distreze pe români mai bine ca ea. La un eveniment recent, artista și nașa au arătat cât de talentate sunt în arta dansului.

Românii sunt topiți după Viorica de la Clejani, iar nunțile unde artista e invitată să cânte se transformă în adevărate show-uri. La un eveniment recent artista și nașa au rupt ringul de dans, făcând deliciul bărbaților printr-un moment incendiar.

„Fetele cu tâțe mari să vină să ne batem…”

Viorica de la Clejani nu ține cont de nimic, atunci când vrea să se distreze și să-i distreze pe cei din jurul său. La un eveniment recent, cântăreața, efervescentă așa cum o știe toată România, i-a făcut o propunere inedită nașei, care o sorbea din priviri.

„Fetele cu sâni mari, să vină să ne batem în sâni. Nașa mare și Viorica de la Clejani”, a spus la microfon artista. Imediat nașa a dat curs invitației cântăreței, iar mișcările doamnelor i-a făcut pe bărbații prezenți să uite că au venit însoțiți.

Acasă, Viorica își ocupă timpul cu Boris

Mare iubitoare de animale, Viorica nu le refuză nimic prietenilor săi patrupezi. Chiar și dacă aceștia sunt extrem de încăpățânați și nu vor sub nici o formă să înțeleagă că locul lor nu e pe canapea.

„Am îmbrăcat canapeaua, dar tot trebuie să pun pe ea niște ceașafuri, pentru că am un intrus în casă.  Nu vor mușchii lui să stea decât pe canapea.

Este așa Boris sau nu este așa? Ia zi, ce faci… o, cât te iubesc. Păi, dă-o dracu de canapea până la urmă. Canapea mai cumpăr, dar un câine ca tine nu mai găsesc”, a spus Viorica într-un podcast postat pe contul de socializare.

Fanii au sărit imediat cu mesajele

După postarea Vioricăi cu Boris, fanii au sărit imediat cu tot felul de mesaje, în care i-au spus artistei că sunt în asentiment.

„Și Bella mea doar pe canapea și în pat cu mine doarme. Așa este rasa lor de răsfățați, copiluții iubiți”, „Păi, vă face pe d-voastră o canapea! Așa mândrețe de cățel nu mai găsiți! Ce stil de odihnă are”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri