Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani e ca un taifun, nu iartă pe nimeni. Iată ce pagubă i-a făcut unul dintre câini

Viorica de la Clejani e ca un taifun, nu iartă pe nimeni. Iată ce pagubă i-a făcut unul dintre câini
Cu doar câteva în urmă, Viorica de la Clejani a susținut un concert fantastic la Sala Palatului, care n-a început tocmai bine pentru artistă.

Viorica s-a supărat îngrozitor pe sunetist, iar când artista are o problemă, toată lumea știe că e ca un taifun, așa că țipetele femeii cu greu au putut fi oprite. Din nefericire, vocea puternică a Vioricăi s-a auzit chiar și în sală și, pentru a drege busuiocul, Ioniță le-a spus tuturor că ea este o profesionistă din toate punctele de vedere.

E adevărat că nu toate țipetele Vioricăi nu prea au fost văzute cu ochi buni, dar în final totul s-a terminat cu bine. ”Viorica e puțin nervoasă, se ceartă cu inginerul de sunet pentru că vrea ca din punct de vedere al sunetului să iasă perfect.”, a spus Ioniță de la Clejani, chiar pe scenă.

Ce surpriză i-a făcut Ioniță ca să facă fericită

Mai mult, Ioniță i-a făcut și o surpriză plăcută soției sale și a vrut ca toți telespectatorii să știe. Așa că a venit pe scenă de mână cu artistul plastic Mihai Glodeanu, cel care i-a făcut celebrei cântărețe un tablou imens. ”Viorica îmi cântă de trei ori pe zi, de fiecare dată îi fac un cadou. Acum, mi-a cântat mai mult… trebuie să-i fac un cadou.

I-am pregătit despre care ea nu știe nimic, vă jur! Îl invit în scenă pe domnul Mihai Glodeanu și vreau să vină și cadoul pe care l-am pregătit. Sper ca Viorica să fie bucuroasă.”, au fost cuvintele lui Ioniță de la Clejani.

Scene de comedie

Din păcate însă, Ioniță nu a fost prea mult noroc. În primul rând pentru că Viorica a mai avut un motiv de nervi, rochia prea strâmtă. Când a văzut din nou un tablou, aceasta nu s-a mai putut abține și s-a dat în spectacol în fața spectatorilor. ”Iar îmi aduci tablou?

Dumneata ești domnul Glodeanu care mi-a umplut casa de tablouri?! Mulțumesc! Ador arta! N-ar strica și câte o brățară, dar… Trăiască fotograful, m-a făcut 90-60-90!  Ioniță, te rog să-l pui bine p-asta, nu ca pe celălalt de l-a mâncat câinele! Sunt frumoasă, așa o să ajung, la dimensiunile astea.”, a spus Viorica de la Clejani, făcându-i pe toți din jur să zâmbească.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre