Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani și mama seamănă ca două picături de apă. Iată de la cine a moștenit artista frumusețea. Foto

Viorica de la Clejani și mama seamănă ca două picături de apă. Iată de la cine a moștenit artista frumusețea. Foto
Viorica de la Clejani și-a serbat mama și a postat un mesaj și o fotografie cea mai dragă ființă a sufletului său. Femeia arată spectaculos!

Viorica de la Clejani are cea mai bună genă. Mama sa dă clasă tinerelor din ziua de astăzi. Iată cum arată!

Viorica de la Clejani și-a serbat mama și a postat pe contul de socializare o fotografie cu aceasta și un mesaj. „La mulți ani, mama! Dumnezeu să te țină sănătoasă”, au fost cuvintele celebrei artiste. Toți cei care au văzut fotografia nu au putut să nu remarce cât de bine poate să arate mama cântăreței. Acesta este foarte frumoasă, nu are nici un rid și le poate da clasă oricând tinerelor domnișoare.

„Mama și tata nu mi-au dat nimic”

Cât de frumoasă e mama Vioricăi de laC Clejani. Sursă foto: instagram

Într-un interviu cu câteva luni în urmă, Ioniță a povestit că atunci când a cunoscut-o pe Viorica, a fost dragoste la prima vedere. Când a văzut-o prima dată ea avea 14 ani, apoi s-au revăzut după cinci ani și de atunci nu s-au mai despărțit. Nu le-a fost deloc simplu la început, mai ales că nu au acceptat să stea cu părinții lui Ioniță și au plecat de mână în lume.

„Știi cum e la noi, mama și tata nu vor să pleci din casa lor. Se gândesc: „Am muncit să am atâtea camere… Stai aici cu noi! Avem casă mare. Trăim împreună… (…) Viorica era o artistă, nu era o fată care să aibă grijă de animale. Mama își dorea ca ea să aibă grijă de animale. Nu era pentru noi asta. Ca să evităm discuția asta, am decis să ne mutăm. Dar unde să ne mutăm, că nu aveam bani, nu aveam nimic?!”, a mărturisit artista.

„Mama nu mi-a dat nimic”

Viorica și Ioniță de la Clejani, împreună la bine și la rău

S-a angajat la CAP în 1990, lucra de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică mergea la nunți. Primarul le-a dat un apartament cu trei camere, dar „niște pereți goi”. „Nu aveam nimic! Nici masă, nici pat, nici cu ce să facem cald. Dar aveam serviciu. Lucram acolo și cântam împreună. Făceam bani. Am luat de la mama Vioricăi un pat.

Mama nu mi-a dat nimic. Nici tata. Am luat de la un unchi de-al meu un reșou, o butelie și un aragaz cu două ochiuri. Mergeam la Bolintin și mâncam, că aveam mașină și permis. Primul meu vis a fost să am mașină și să-mi iau permis”, a spus Ioniță pentru Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre