Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica și Ioniță de la Clejani, cu ochii în lacrimi la aniversarea cântăreței. Ce s-a întâmplat cu artiștii

Viorica și Ioniță de la Clejani, cu ochii în lacrimi la aniversarea cântăreței. Ce s-a întâmplat cu artiștii
13 februarie 2023 va rămâne o zi specială pentru Viorica de la Clejani, care a schimbat prefixul. Mesajele au curs, iar artista s-a bucurat enorm.

În cea mai importantă zi din acest an pentru Viorica de la Clejani, prietenii și familia s-au strâns să o sărbătorească pe una dintre cele mai bune voci ale muzicii de petrecere din România.

Ziua a început cum nu se poate mai bine pentru artistă, care a primit un buchet superb de flori din partea partenerului de viață. Cei doi au fost invitați la ProTV, la emisiunea Vorbește lumea, unde surprizele și cadourile au fost pe bandă rulantă.

Viorica a fost extrem de fericită când artiști celebri precum Andra, Jador, Miorica Velicu, Carmen Chindriș, Bogdan de la Ploiești sau Constantin Enceanu i-au transmis mesaje de felicitare însă, nimic nu a impresionat-o mai mult ca cele câteva cuvinte pe care i le-a spus Ioniță.

„Știi că ai un loc special în inia mea. Te iubesc și te respect”

„Draga mea Viorica, vreau din toată inima să-ți urez la mulți ani, știi că ai un loc special în inima mea. Și de fiecare data când a fost un eveniment important în familia noastră, botezul copiilor, nunta noastră, voi ați fost prezenți acolo pentru că sunteți importanți pentru noi. Ești extraordinară, te iubesc și te respect și-ți doresc tot binele din lume”, a fost mesajul transmis de Andra.

„Te iubesc, te asigur de toată dragostea mea”

Dacă până nu demult Viorica spunea, mai în glumă, mai în serios, că Ioniță nu-i face cadouri, pentru o asemenea ocazie specială, el s-a întrecut pe sine. I-a făcut un cadou în direct frumoasei sale soții, dar și câteva versuri de dragoste, asigurând-o de toată iubirea lui.

„Te iubesc, te asigur de toată dragostea mea  (…) Am trecut prin toate cu bune și rele, dar mergem înainte cu fruntea sus. Facem ce știm noi mai bine, aducem bucurie în sufletele oamenilor prin cântecele noastre și suntem puternici”, a afirmat Ioniță cu ochii în lacrimi.

La rândul său, Viorica a transmis un mesaj pe contul de socializare, în care i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate binefacerile primite. „La mulți ani, mie… Doamne, îți cer doar sănătate, în rest, nu îmi trebuie nimic…”, a spus cântăreața. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre