Simona Ionescu / Redactor Șef

Virgil Ianțu, la ora adevărului. Ce face prezentatorul când intră intr-o cameră de hotel

Virgil Ianțu, la ora adevărului. Ce face prezentatorul când intră intr-o cameră de hotel
Virgil Ianțu a avut parte de momente inedite la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Nu s-a gândit ce-l așteaptă, așa că a fost nevoit să se supună fără să crâcnească.

Invitat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Virgil Ianțu a fost pus în fața faptului împlinit. Și așa au aflat românii mai multe despre prezentator și ce fură din camera de hotel.

„S-a încercat să fiu agățat de o persoană de același sex”

Virgil Ianțu a răspuns cu sinceritate la întrebările din celebra rubrică „Am, n-am”. Și așa s-a aflat că prezentatorul este plăcut nu doar de doamne, ci și de domni. ”S-a încercat să fiu agățat de o persoană de același sex. S-a întâmplat în România și nu o odată, în vreo trei rânduri”, a povestit Virgil Ianțu, iar Dani și Răzvan au râs cu gura până la urechi.

Și-ar face blefaroplastie

Virgil Ianțu recunoaște: fură pixuri din camera de hotel. Sursă foto: instagram

Virgil Ianțu consideră că nu are încă nevoie să treacă pragul medicului estetician, dar dacă ar fi cazul, spune că și-ar face blefaroplastie fără să stea pe gânduri. Un lucru neștiut până acum despre prezentator e faptul că fură din camera de hotel. Și nu se dă în lături să recunoască acest lucru.

„Aveam o obsesie, când mergeam în turnee cu Corul Madrigal. Intram primul în cameră ca să iau pixurile. Am avut o colecție de 100 și ceva de pixuri luate din camerele de hotel”, a recunoscut Virgil Ianțu.

 

Virgil Ianțu a gustat… arestul

Prezentatorul a menționat că n-a ratat să meargă la nudiști, „Golful francezului se numea, dar nu-mi place ideea, pur și simplu n-o înțeleg”.

Și pentru că toată lumea vroia să știe dacă Virgil Ianțu a purtat vreodată cătușe, acesta și-a amintit de perioada armatei, când a stat în arest, pentru că a călcat pe bec.

„Cătușe am purtat doar în armată. M-am simțit baștan pe terasă la Casa Armatei, stăteam fără bonetă și m-am trezit cu șeful. Și până să zic ceva, eram la arest. Am început armata la Craiova și am terminat-o la Caransebeș”, a mărturisit acesta.

Prezentatorul plânge la filme

Pare un pic dur pe sticlă, dar cu sufletul sensibil, Virgil Ianțu e foarte sensibil și plânge la filme. „M-am uitat la filmul Concert, eram singur acasă și pe seară au ajuns și fetele. M-au găsit plâns tot”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre