Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub, gest neașteptat după despărțirea de George Burcea. Acum știe ce vrea de la viață

Viviana Sposub, gest neașteptat după despărțirea de George Burcea. Acum știe ce vrea de la viață
Luna trecută s-a aflat vestea despărțirii dintre Viviana Sposub și George Burcea, după ce vedetele au fost împreună în ultimii ani și păreau din ce în ce mai legați.

A trecut mai bine de o lună de la despărțirea de George Burcea, iar Viviana Sposub uimește cu un gest neașteptat. Tânăra a dezvăluit totul pe rețelele de socializare. Tot acolo își etalează trupul de zeiță, la mare, dar și cât de atent se antrenează, sub supravegherea unui antrenor, pentru a se menține în formă. Dornică de o carieră în televiziune, Viviana Sposub e conștientă că trebuie să arate impecabil la trup și chip.

De ce s-au despărțit Viviana Sposob și George Burcea

Motivul real al despărțirii dintre cei doi a fost dezvăluit presei de o sursă: Viviana s-a supărat pentru că au plecat prea repede din America, unde ea a dorit să-și facă o carieră.

Cât a fost împreună cu George Burcea, Viviana a avut o relație excelentă și cu fiicele lui

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu.

Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru Click!.

Viviana Sposub, gest neașteptat după despărțire

Singură din nou, frumoasă și cu un corp apetisant, Viviana Sposub a făcut un gest neașteptat după despărțirea de George Burcea. Ea și-a tatuat un cuvânt cheie pentru noua ei existență. Vedeta a dezvăluit locul intim pe care l-a ales pentru tatuaj.

Viviana Sposub și-a scris „Life„ cu cerneală, în spatele urechii. Semnă că acum știe exact ce vrea de la viață. De asemenea, a mai postat un superb buchet cu flori ale soarelui, la care a alăturat o inimioară roșie. Pesemne vor urma și alte surprize din partea ei.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre